1381zahrahosseini مدیر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5057 عنوان کیا رفتن دانشگا رل زدن و راضی بودن | مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 50 پست میدونم الان مسخره میکنین میگین هدفم درس نیس والا هدفم درسه همینجوری سوال پیش اومد میخام بدونم دانشگا دختر پسر خشگل و وفا دار داره؟ 1403/05/01 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 10627 با احترام به نظرتون من مخالفم چون بعضی چیزا به امتحان کردنش نمیارزه قطعا بعدش تجربه به دست میاوریم و ... خب تمام زندگی همینه عزیز من! بدون تجربه نمیشه! شاید الان راحت باشی ولی بعدا تو روابط و حتی ازدواجت متوجه حرفم میشی
1384_h عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5566 خب تمام زندگی همینه عزیز من! بدون تجربه نمیشه! شاید الان راحت باشی ولی بعدا تو روابط و حتی ازدواجت م ... دوستی با ازدواج فرق داره بله ازدواج باید با شناخت و آشنایی باشه ولی دوستی یه جورایی وقت تلف کردنه و آسیب های بیشتری داره و من شخصا نمیپسندم زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 10627 دوستی با ازدواج فرق داره بله ازدواج باید با شناخت و آشنایی باشه ولی دوستی یه جورایی وقت تلف کردنه و ... شما نمیپسندی و ذهنتو بستی نظر و عقیده شخصی خودته ولی نظر من و تجربم اینه که همه چی از همون تجربه های کوچیک شروع میشه نیاز نیس الزاما به پسرا باج بدی یا کار خاصی انجام بدی تو دوستی!
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 2152 والا به نظر یه عده دانشگاه و محل کار و کلاس آموزشی و ... جای ایجاد ارتباط نیستممکنه بفرمایین کجا باید دختر و پسر آشنا بشن؟
1384_h عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5566 شما نمیپسندی و ذهنتو بستی نظر و عقیده شخصی خودته ولی نظر من و تجربم اینه که همه چی از همون تجربه ها ... نظرتون محترمهولی منم عقیدم اینه ذهنمو هم نبستم و از نسل جدیدم و اتفاقا چون خودم تجربش کردم میگم خوب نیستموفق باشید 😊 زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
1381zahrahosseini مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5057 والا به نظر یه عده دانشگاه و محل کار و کلاس آموزشی و ... جای ایجاد ارتباط نیستممکنه بفرمایین کجا بای ... هممووون اتفاقا ب نظر من دانشگا جاشه چون یکسره طرفو میبینی آشناییت پیدا میکنیبعدشم چون هم دانشگاهی اخلاقا بیشتر بهم نزدیکه