2777
2789
عنوان

کیا رفتن دانشگا رل زدن و راضی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 50 پست
ار

تورو ابالفضل

روز اول دانشگاه زیاد ارایش نکن

بخدا منِ مسر میبینم دخترا روز اول لااااک

ارایشششششش

کرمممم

بعد هرزنگ قبل کلاس ریمو میکنن دوباره ارایش میکنن

با بقیه بهشون میخندیم که جقدر بیکارن

نکنید

لاااک وااای لااااک اونم قرمززززز

یادتون باشه

شما قراره برید یجا درس بخونید

نه که دلبری و طنازی کنید

خود من از لج یسریا با دمپایی یمدت میرفتم سر کلاس

بخدا خوشگلی تو اخلاقه و ظاهر ساده

ترم اول اصلا رل نزن

کار با هیجکس نداشته باش

نماینده نشو

سر کلاسا زیاد صحبت نکن

با هیچچچچچکس دوست نشو

توی هیج اکیپی نرو

برای بیرون رفتن از کلاس اجازه نگیر

استادو معلم صدا نکن

ادامس نجوووووووو

واااای ادامس

ادامس نجو

روی هیجکس کراش نزن

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
تورو ابالفضلروز اول دانشگاه زیاد ارایش نکنبخدا منِ مسر میبینم دخترا روز اول لااااکارایششششششکرممممبع ...

۲۲ سالم شده ینی هیچ حرکتی نزنم

البته ک این چیزایی ک گفتیو ندارم ن اهل آرامش جویدنم ن لاک قرمز همیشه ارایشم سنگینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عنوان یک جوان سکوت میکنم 😐 یعنی هرکی از این کارا فاصله بگیره به تکامل نمیرسه؟! چه طرز فکر عجیبی

نه بدون تجربه و شکست و پیروزی متناوب ، هرگز به رشد و تکامل در هیچ حیطه انسانی نخواهی رسید !

اها ینی ما دخترایی ک اهلش نیستیم و نمیخوایم خودمونو سبک کنیم دنبال درسیم به تکامل نمی‌رسیم اونها می ...

هر چیزی به اندازه و سرجای خودش ! اگه همش درس باشه موفقیت در درس و احتمالا کار خواهد بود نه الزاما در روابط 

۲۲ سالم شده ینی هیچ حرکتی نزنمالبته ک این چیزایی ک گفتیو ندارم ن اهل آرامش جویدنم ن لاک قرمز همیشه ا ...

ببین هییییچکاری نکن

هیچی

اصلا هیچی

عین انوات و ارواح برو سر کلاس و بیا

اخر ترم اول رحمت و درود به قبر آبا و اجدادم‌میفرستی

برای هیچکس دل نسوزون

هیج ارائه ای سعی کن ندی

با هیچ کس رازاتو نگو

بذار اول ادمارو بشناسی بعد

نمیدونم جه مرضیه ادما میان توی جو مختلط چپ میکنن مدام

خل وزن میشن

خاله زنک میشن پسرا

دخترا جو گیر

بده

عیبه

هر چیزی به اندازه و سرجای خودش ! اگه همش درس باشه موفقیت در درس و احتمالا کار خواهد بود نه الزاما در ...

اما من خوشم نمیاد شبیه این دخترایی باشم ک خودشونو سبک میکنن و توی دانشگاه توی هر اکیپی با هر پسری حضور دارن و فکر میکنن خیلی هم باکلاس و خفنن و همه دنبالشونن... 

تورو ابالفضلروز اول دانشگاه زیاد ارایش نکنبخدا منِ مسر میبینم دخترا روز اول لااااکارایششششششکرممممبع ...

چقد شما بیکارین ک بقیه رو مسخره میکنین 

تمیزی و اراستگی مشکلش چیه؟ 

مثلا با دمپایی رفتین، بقیه میگن واو چ خاکی؟ 

ن اتفاقا، میگن طرف بلد نیست چیو کجا بپوشه و تو ی محیط اموزشی نمیدونه دمپایی جاش نیست 

لاک، حتی لاک قرمز، دلبری و طنازی نیست

خیلی خوب میشه شما پسرا بفهمین انقد ک دخترا ب حال خودشون و نظر بقیه دخترا اهمیت میدن شما پسرارو حسابم نمیکنن😂

اره محیط اموزشیه، سیرک نیست شما و امثالتون برید بخندین عین علافا 

... 🤍🦋
چقد شما بیکارین ک بقیه رو مسخره میکنین تمیزی و اراستگی مشکلش چیه؟ مثلا با دمپایی رفتین، بقیه میگن وا ...

صددرصد

ازوضعشون توی خوابگاه مشخصه

چقد شما بیکارین ک بقیه رو مسخره میکنین تمیزی و اراستگی مشکلش چیه؟ مثلا با دمپایی رفتین، بقیه میگن وا ...

استثنائا به دلیلی جواب شما رو نمیدم

اما من خوشم نمیاد شبیه این دخترایی باشم ک خودشونو سبک میکنن و توی دانشگاه توی هر اکیپی با هر پسری حض ...

کی گفته اونجوری باشی حالا؟! 😃 اتفاقا هیچکی ازون دخترا خوشش نمیاد، من گفتم جلف باش؟! همه دختر خانوم و باشخصیت رو دوست دارن