2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خیلی ها کار نداشته باش فقط حرف دکتر ملاک هست عزیزم

دقیقامشکل  منم  همینه    تو  گهواره  عضو  هستم  خانومای  اونجا گفتن  انجام دادن   بیست و چهار تا بیستشش هفته  من  خیلی  نگران  شدم

دقیقامشکل منم همینه تو گهواره عضو هستم خانومای اونجا گفتن انجام دادن بیست و چهار تا بیس ...

عزیزم خانم های گهواره که دکتر نیستن منم عضو هستم یا به دکترت اعتماد داری یا نداری اگه داری خب باید ببینی چی میگه مثلا خیلی ها تو همون گهواره 29 تا 30 هفته رفتن سونو وزن جنین 

در حالی که دکتر من گفت 32 هفته برو 

منم گوش کردم تو همون گهواره مادرا مشت مشت ویتامین های رنگارنگ میخورن ولی من فقط دو مدل آهن و ویتامین دی میخورم. مقایسه نمیشه کرد که بدن هرکس فرق داره 

ایشالا که مدت بگذره بارمون رو زمین بزاریم یه نفس بکشیم همه 

درسته بچه بیاد هم سخته ولی حداقل دیگه جلو چشمون هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عزیزم خانم های گهواره که دکتر نیستن منم عضو هستم یا به دکترت اعتماد داری یا نداری اگه داری خب باید ب ...

دقیقا   الان نمیدونم  کی  برم  گلوکز  کی  برم  برای  رگام  چون  هردشو باهم  دارم     دقیقا دهم   مرداد  بیست  هفت هفته  م  تموم  میشه   بمونم بیست هشت   هردورو برم  انجام   بدم  

دقیقا الان نمیدونم کی برم گلوکز کی برم برای رگام چون هردشو باهم دارم دقیقا دهم مرد ...

عزیزم ببین دکترت چی میگه خب 

رگام چیه از کجا فهمیدی باید بزنی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

[QUOTE=347325660]عزیزم ببین دکترت چی میگه خب  رگام چیه از کجا فهمیدی باید بزنی [/QUOTEوقتی  باردار  میشی  و  گروه  خونی  خودت  و شوهرت  یکی  نباشه  ماه  هفتم  باید  رگام بزنی  دکتر  نسخه  داده    من  الان  مشکلم اینه  تاازداروخونه  بگیرم  ببرم  نشونش  بدم  بزنم   دیر نشه  چون یخچالی یه  و  زود فاسد میشه