دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شمر بود چون نمیزاشت رفت آمد کنه با ما فقط درس باید میخوندانتظارشم خیلی ازش بالا بودیادمه خیلی تحت فش ...
اهان نه اینجوری خیلی بده
چون استرس داده مخصوصا موقع پایین اومدن تراز
آدم هم اگر استرس داشته باشه کارایی و بازده اش میاد پایین
شوهرش هم دندونپزشکه؟
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
دنبال این چیزا نباش ،ی اپ درسی هس همه هم هستن حدود ۱۰۰۰ نفر توشن و کنکوری باهم درس میخونن خیلی مفید تره ،بعدم توچیکار داری ب این چیزا ،درستو بخون رقیب برا چته ،ی کلاس انلاین ثبت نام کن مفید تره
نکن اینکار رو مردتلاش کنکور رو تو فروش پهن اسب و الاغ بذار تو سن شما تیلیاردر میشی
منم میخوام درآمد کنم ولی الکی نیست،مول و سرمایه اولیه میخواد همه چی
یا اینکه یه مهارت خفن داشته باشی که خیلی خواهان داشته باشه
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....