2777
2789
عنوان

چیکار کنم

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم از کسایی که در این زمینه وکالت و یا اطلاعات دارن، من یه دختر ۱۷ ساله ام که با یه آقایی با رضایت خونواده ها عقد کردیم و بخاطر بسته بودن کد ملی ایت اقا اسممون توی شناسنامه ی همدیگه ثبت نشد اما میگن توی سیستم ثبت شده و الان هردوی ما متاهل حساب میشیم! الان مدتیه که من این اقا رو ترک کردم الانم میخواستم بدونم چطوری باید عقدمون رو از داخل سیستم باطل کنیم؟ و اینکه میخواستم بدونم الان اگه این اقا شکایت کنه میتونه منو برگردونه دوبارع؟

اگه واقعا می‌تونه همچین کاری بکنه من میخوام‌ بدونم باید چیکار کنم؟ چطور باید اون عقد و باطل کنم که همه چی‌تموم شه؟

مگه نباید طلاق بگیرین

نمیدونم خب چون اسمامون توی شناسنامه ی همدیگه نیست نمیدونم چطور باید این کار و انجام بدم و. اصلا هم نمیخوام حتی توی جلسات دادگاه این اقا حضور داشته باشه که مجبور بشم ببینمش و میخوام بدونم ممکنه بتونه شکایت کنه و قانونی منو برگردونه؟ یا ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.