2777
2789
عنوان

دخترم به مربی مهدش فوش داده

135 بازدید | 8 پست

مثل اینکه با بچه ها دعواش میشه و معلم می‌خواسته جداشون کنه اینم فوش داده من شوهرم یه مدت خیلی دعوا میکردم هم فوش یاد گرفت هم پرخاشگری خیلی ناراحت شدم مربی مهدش گفت عیب نداره بچس اما من خیلی ناراحتم تا وقتی خوبه که همه باهاش خوب باشن یکم رو حرفش حرف بزنی شروع می‌کنه پرخاشگری خیلی دلم گرفته آنقدر گریه کردم چشام وا نمیشه 

فسقلی قلدر🤣🤣🤣

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 

وای

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم واسه عذرخواهی یه هدیه کوچیک یا جعبه شکلات واسه مربیش ببرید بهتره

حق داری نذار بچه همینطوری با همین اخلاق رومخ بزرگ شه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

واقعا ممنونم ک عین بعضی مادرا شروع نکردی از بچت دفاع کنی و بگی خوب کرده فحش داده❤

نگران نباش باوجود همچین مادری قطعا بمرور ک بزرگ شد متوجه میشه کجا چی بگه

اگ نگران پرخاشگریش هستی ببرش پیش مشاور الان قطعا بچه خودش تو عذابه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

آجی منم وقتی میرفت مهد هر روز مامانم مشغول کاردستی درست کردن بوو یبار آخرشب یادش اومد گفت مامان خاله زهرا گفته فلان چیزو درست کنم مامانمم خسته بود گفت خاله زهرا غلط کرده

آبجیم عین همین حرفو رفت گذاشت کف دست مربیش