2777
2789

سلام آی وی اف نمیخوام چون معلوم نیس چندمین بار بگیره.... با روش تغذیه و تعیین روز تخمک گذاری میخوام شانسمو امتحان کنم اگه دکتر خوب میشناسین لطفا بگین اگرم گروه تلگرامی در اینباره کسی میشناسه بگه

چه عجب یکی خواست دختر دار بشه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

اگه بدنت سالم باشه و اماده باروری ای وی اف همون سری اول میگیره با جنسیت دلخواه

رژیم که اصلا خیلی شانسیه ،فامیل ما گرفت هر سری جنسیت دلخواهش نشد 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بدنت سالم باشه و اماده باروری ای وی اف همون سری اول میگیره با جنسیت دلخواهرژیم که اصلا خیلی شانس ...

والله من شنیدم همیشه دفه اول نمیگیره ۵۰ تومن هزینشه و داروهای هورمونی باید استفاده کنی

والله من شنیدم همیشه دفه اول نمیگیره ۵۰ تومن هزینشه و داروهای هورمونی باید استفاده کنی

اون برا افراد نابارور که دفعه اول دوم نمیگیره یا حتی دفعات بعدی 

بدنت اماده باشه و سالم چرا نگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اون برا افراد نابارور که دفعه اول دوم نمیگیره یا حتی دفعات بعدی بدنت اماده باشه و سالم چرا نگیره

عزیزم خب تو حالت عادی هم ادم نزدیکی میکنه احتمال داره دفه اول نگیره خیلی طبیعیه حتی تو بدن سالم

عزیزم خب تو حالت عادی هم ادم نزدیکی میکنه احتمال داره دفه اول نگیره خیلی طبیعیه حتی تو بدن سالم

فرق داره تو ای وی اف اون جنین و نطفه تشکیل شده رو با یه روشی تو بدنت نگه میدارن اگر بدنت و رحمت اماده نباشه سقط میشه وگرنه میمونه ولی به صورت طبیعی ممکنه اصلا بعد رابطه حتی نطفه ای تشکیل نشه 

در کل اگر صد در صدی میخوای ای وی اف کن رژیم ج نمیده هم تو فامیل دو نمونه دیدم هم اینجا زیاد خوندم ،کسیم داشتیم ای وی اف کزده با جنسیت دلخواه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والله همه که میگن دختر یه چیز دیگست خخخ میترسم دختر نداشته باشم

من خودم دختر رو ترجیح میدم آخه رابطه مادر دختری به چیز دیگست البته اگه جوری تربیت سه که با مادرش رفیق باشه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈