2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم در فریزرش رو باز کرده و خوراکیای توشو به پسرم نشون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست

چقدر عجیب ...

مطمینی پزشکه؟

یا فقط  کار میکنه شاید به عنوان نیروی کمکی ؟

امکان نداره یه پزشک حوصله ناز کشیدن زن داداش قهرش را داشته باشه یا اونقدر وقت داشته باشه که بخواد بچه داداشش ببره پارک 

یا زن یه ادم ندار بشه 

خب به نظرم حرفات متناقضه و جور درنمیاد ولی چیزهایی که گفتی به نظرم زن بدی نیومد و شما یکم لجباز و خودخواه هستی گمونم  چون الکی قهر کردی و کشش میدی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علت قطع رابطتون چی بوده؟

پشت سر منو و خانواده م پیش خاستگار خواهرم و فامیلای شوهرم حرف زده بود 

منم رفتم به شوهرم .فتم که با یه آقا در ارتباطه 

در واقع آبروش رفت و به خونم تشنه بود 

حالا نمیدونم چرا فاز دوستی و مهربونی گرفته

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
دکتره میشینه لب جدول؟؟ نگذار بچت بدون شما جایی بره! خداای نکرده اتفاقی بیفته حق اعتراض هم نداری! ...

قطعا دکتر که نییست

دکتره میشینه لب جدول؟؟ نگذار بچت بدون شما جایی بره! خداای نکرده اتفاقی بیفته حق اعتراض هم نداری! ...

لیسانس مامایی داره 

هی میگه دکترم دکترم 

شوهرم دامپزشک هی میگه دکتره دکتره

پشت سر منو و خانواده م پیش خاستگار خواهرم و فامیلای شوهرم حرف زده بود منم رفتم به شوهرم .فتم که با ی ...

الکی گفتی؟

لیسانس مامایی داره هی میگه دکترم دکترم شوهرم دامپزشک هی میگه دکتره دکتره

ن دکتر که  نیست تازهاگر کار دایم هم داشته باشه که فکر نکنم 

دردم اینه که بچه هام دوست دارن برن باهاش 

با پسر عمه شون بازی میکنن 

دلم نمیاد بگم نرن

ن دکتر که نیست تازهاگر کار دایم هم داشته باشه که فکر نکنم

تو درمانگاه تزریقات انجام میده 

قراردادی

ولی درآمدش خوبه 

چقدر عجیب ...مطمینی پزشکه؟یا فقط کار میکنه شاید به عنوان نیروی کمکی ؟امکان نداره یه پزشک حوصله ناز ...

دکتر نیست ماماس 

تو درمانگاه کار تزریقات انجام میده 

از اخلاقش خوشم نمیاد 

رفتاراش طعنه هاش عذابم میده

چقدر عجیب ...مطمینی پزشکه؟یا فقط کار میکنه شاید به عنوان نیروی کمکی ؟امکان نداره یه پزشک حوصله ناز ...

طفلی زن دانشجوی دکترا شد 

شد دکترا داره ولی تازه یه چند سالیه رفته سر کار 

شوهرش بی عرضه س

دردم اینه که بچه هام دوست دارن برن باهاش با پسر عمه شون بازی میکنن دلم نمیاد بگم نرن

سرگرمی دیگه برای بچه ها پیداکن.  یا بگو بچه هاش بیان خونت.  زیر نظر خودت.  اگه بچه هاش بااخلاق هستند.  

طفلی زن دانشجوی دکترا شد شد دکترا داره ولی تازه یه چند سالیه رفته سر کار شوهرش بی عرضه س

خب الباه هم دامپزشکی هم‌مامایی کارش کمه و خیلی هاشون ممکنه بخاطر نداشتن شغل ثابت دراند کافی نداشته باشن 

ولی خب به نظر من حالا که داره به بچت محبت میکنه چیز بدی نیست و بزار محبت کنه

2810