2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم در فریزرش رو باز کرده و خوراکیای توشو به پسرم نشون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست
وقتی بایکی قطع رابطه آید چرا بچتون میره خونش؟ خود عمه خانم دعوت کرده که عقده شو برای بچه خالی کنه یا ...

گاهی زنگ میزنه که بچه هام برن پیش بچه ش

آخه من باهاش قطع رابطه م و اون نمیتونه بیاد

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
هدفش این بوده پسرت بیاد برات تعریف کنه

آخه اگه من ندار باشم خوب یه چیزی 

ولی من وضعم از اون بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا اخلاقش اینجوریه باید قد قیافه شوهر خوراکی بچه همه چی پز میده حالا خوبه همه ی اینا رو طرف مقابلم ...

پس کم داره کلا ولش کن

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
پس کم داره کلا ولش کن

شش ساله باهاش قطع رابطه م 

ماهه پیش دعوتم کرد نرفتم خونه ش

همش دنبال راهیه که به خونه م پاش باز بشه

چون غرور بچت مهمه ، چون خواهرشوهرت ندید پدیده چون ممکنه بچت اون لحطه دلش بخواد واقعا خودت نمیدونی چر ...

اخه دردم اینه که بچه م خودش دوست داره بره اونجا 

اگه نزارم بره جلو بچم من میشم آدم بده

شاید قبلا سرکوفت شوهرش و نداری رو بهش زدین یا جایی گفتین و تحقیر شده و به گوشش رسیده حالا که وضعیت ب ...

نه والا ما اصلا اینجوری نیستیم که دل بشکنیم 

کلا پزو هست 

مثلا تو نامزدیم بهم میگفت تو به یه آدم بی سواد بله گفتی 

ولی من فقط به دکتر بله میگم

2810