2777
2789
عنوان

حالم بده ب خود کشی فکر میکنم چرا رفتیی چراااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست

عزیزم اون آقا مورد مناسبی نبود برات قطعا حکمت خدا بوده که خودت الان نه اما چند سال بعد درکش میکنی.....

به خودکشی هم اصلااااا یه لحظه هم فکر نکن که هیچی ارزش این کار و نداره

واقعا؟؟مقصر من نبودم؟؟تورو خدا دعام کن سمت خودکشی نرم دیشب فقط چن ثانیه مونده بود یهو اذان زد ب خودم ...

چن سالت؟

به خدا 

به خدا 

به خدا 

آدمی که مست می‌کنه به دردت نمیخوره 

انشاءالله خوشبخت شه ولی حس مثبتی به این عقدش هم ندارم 

سرگرم پیشرفت خودت شو 

به خدا 

به خدا 

به خدا اگه عاقل باشی بهترین بخت سراغت میاد که مهدی توش گم میشه و تبدیل به خنثی بودن نسبت بهش میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ۵ تیر رفتیم بیرون اگ با اون بود چرا با من اومد بیرون وقتی منو دیدی از ذوق گریه کردبعدش ۱۲ تیر گف ...

تاثیرات دراگه، آدم دست خودش نیست یهویی احساس عشق به کل عالم برمیداره.. یهویی میزنه زیر گریه... یهویی پر انرژی و شاد میشه، یهویی حس افسردگی برمیداره.. ازین طور دوستا داشتم که یهویی جلوم زد زیر گریه درحالی که قبلش داشت میخندید و عین چی شاد بود... به خودت نگیر.. برای تو ذوق نکرده.. تاثیرات اون موادیه که رو مغزش بوده. اون یکی رم یه جور دیگه پیچونده بود. کاری نداره این چیزا.. اگه دوستت داشت مهال بود اینقدر سریع عقد کنه... تو این دوره زمونه اینقدر سریع زن نمیدن.. از قبل با اون بوده

میگم من مقصر بودم چون رفتیم بیرون اومدیم من باهاش سرد رفتار کردم اون فک کرد خوشم نیومده اخه بهش گفتم ...

چه غروری 

چ کشکی

اون یکیم ولش،میکنه

مورد مناسب نبوده و نیست

نمیدونم چ اصراری برا بدبخت کردن خودت داشتی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
2805
تاثیرات دراگه، آدم دست خودش نیست یهویی احساس عشق به کل عالم برمیداره.. یهویی میزنه زیر گریه... یهویی ...

از قبل با اون بوده خدا لعنتش کنه من چقدررر براش اشک ریختم میدونی سر چی سر اینکه چرا گفتم کار خوب ماشین خوب دلشو شکوندم 

میشستم گریه میکردم میگفنم چرا گیر دادم میگم تیپتو درس کن غرورشو میتونم درحالی ک اون خیلی راحت زاپاس داشته 

بعددد اصلا شاید وقتی تو ماشین داشته گریه میکرده از رو عذاب وجدان بودا چون وفتی منو دید گف تو چقدر مهربونی 

عزیزم میفهممت ولی خدا واقعا دوستت داشته که همین اول کار راهشو جدا کرده ازت توام هیچ تقصیری نداری اون اگه دوستت داشت و اندازه تو عاشق بود ۲ سال که سهله

۱۰ سالم به پات صبر میکرد از اولشم هدفش بازی با تو و احساساتت با بوده الآنم خدارو شکر کن زودتر شناختیش اگه دور از جون باهاش ازدواج میکردی و بعد ولت میکرد میخواستی چیکار کنی اون آدم حتی ارزش نداره بهش فکر کنی بعد تو حرف از خودکشی میزنی!؟

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

مرسی عزیزم حرفات خیلی ارومم کرد کاشکی بشه آیدی بدی یکم باهم حرف بزنیم

خواهش عزیزم

بذار تو خصوصی 

یاهمونجا حرف بزنیم اروم شی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اون ولت کرده تو عذاب وجدان داری؟

میگم من بهش گفتم برو بخاطر همین 

من خستش کردم میگم من سرد برخورد کردم

ولی میگن اونی ک دوست داشته باشه ب این چیزا گوش نمیکنه مهم نیس براش 

تلاش میکنه دلتو ب دست بیاره و نمیره

من ۲۲ سالمه واقعا خوب نبوده؟دعام کنن

نههه 

نه کار خوب 

نه تعهد و وفاداری 

مست هم می‌کنه 

درس بخون 

شاغل شو 

همه دور سرت میگردن 

برو فرهنگیان درس بخون از همون اول بهت حقوق میدن 

بشو‌ معلم 

عاقل باش 

خودت دوس داشته باش 

ازش انتقام بگیر  می دونی چه انتقامی؟ با .فراموش کردن .با موفق شدن نه با خودکشی 

مگه نمی گی  با فرار نمی تونستی به خانواده ت خیانت کنی؟

با خودکشی بدترین خیانت می‌کنی 

کمر پدرت خم می‌کنی 

کمر مادرت خم می‌کنی 

دیگه نمی تونن قد راست کنن

بازم قسم میخورم هییییچ کس با ارزش تر از پدرومادرت نیستن برات 

من مادرم .حاضرم بمیرم پسرم یه بار نگه وای سرم  

من از همه دشمنام با موفقیتم  انتقام میگیرم

عزیزم میفهممت ولی خدا واقعا دوستت داشته که همین اول کار راهشو جدا کرده ازت توام هیچ تقصیری نداری اون ...

دورت بگردم مننن چقدر حرفات ارومم میکنه ایشالا تو زندگی هر مشکلی داری حل بشه 

خدا خیرت بده فداتشم

2810