2777
2789
عنوان

حالم بده ب خود کشی فکر میکنم چرا رفتیی چراااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست
نههه نه کار خوب نه تعهد و وفاداری مست هم می‌کنه درس بخون شاغل شو همه دور سرت میگردن برو فرهنگیان درس ...

دورت بگردم ببینم میتونم ار گوشه نشینی دست بکشم و از گریه

شرو کنم برم سرکار و در کنارش دانشگا ازاد ثبت نام کنم رشته آموزش ابتدایی

خیلی دعام کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از قبل با اون بوده خدا لعنتش کنه من چقدررر براش اشک ریختم میدونی سر چی سر اینکه چرا گفتم کار خوب ماش ...

باور کن بوده...... حاضرم به شرفم قسم بخورم

در تمام این مدت بهت اهمیت نمیداده

حتی اگه باور نمیکنی که شب تاریکه، ولی به این یقین مطلق داشته باش.زاپاسش بودی. هیچکی اینقدر سریع به کسی زن نمیده

مهال ممکنه در عرض یه هفته رفته باشه خواستگاری طرف! گریه هاش بخاطر عذاب وجدان هم نبوده، اصلا وجدان نداشته.. تاثیرات عرق و الفیه که مصرف میکرده

باور کن بوده...... حاضرم به شرفم قسم بخورم در تمام این مدت بهت اهمیت نمیدادهحتی اگه باور نمیکنی که ش ...

اره دقیقاا منم همین فکرو میکنم میگم مگه میشه توی ۱۰.۱۲ روز هم رف خاستگاری هم عقد کرد 

کم کم ۲.۳ ماه طول میکشه

2805
دورت بگردم ببینم میتونم ار گوشه نشینی دست بکشم و از گریهشرو کنم برم سرکار و در کنارش دانشگا ازاد ثبت ...

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ 

همین کار کن 

به خدا میتونی 

من معلمم 

این قدر عاشق شاگردام هستم ( دبیرستانی هستن) 

این قدر باهاشون میگم ومیخندم اصلااا به غم فک نمیکنم 

اگه بچه های کوچیک دوس داشته باشی اونا هم یه جور سرگرمت میکنن 

بهت درخواست دوستی میدم هروقت سوالی داشتی بیا ازم بپرس 

به خدا لذتی که تو فراموش کردن و بی تفاوت بودن نسبت به آدمی که پست زده هست تو هیچی نیست 

من خودم هم روزایی مثل تو گذروندم 

هفت ماااه افسردگی گرفتم الان بعد گذشت ده سال عواقب بدش میبینم 

سریع پاشو به زندگی ادامه بده 

به خودت فک کن. عاشق خودت و خانواده ت باش 

برو سرکار پول جمع کن برخودت 

درس بخون برخودت 

میخواستی پول جمع کنی بر پسر مردم .از خودت بگذری . آغااااا ( آقا حیف ایشون)  این  از خودگذشتگی تو رو ندیده ولش کن بره

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ همین کار کن به خدا میتونی من معلمم این قدر عاشق شاگردام هستم ( دبیرستانی هستن) ...

دورت بگردم منننن 

منم عاشق معلمیم امسال کنکور دادم دعوت نشدم

مهدی خیلی دوس داش معلم شم خیلی کمکم کرد ولی شرمندش شدم 

دورت بگردم مننن چقدر حرفات ارومم میکنه ایشالا تو زندگی هر مشکلی داری حل بشه خدا خیرت بده فداتشم

خدا نکنه عزیزم انشاالله از این به بعد لحظه لحظه زندگیت خوشی باشه و رنگ غم نبینی برا که سرگرم بشی و این فکرا رو نکنی یه کلاسی ثبت نام کن وقتتو پر کن ،مسافرت برو اگه می‌تونی یا هرچیزی که خودت میدونی 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

شما فقط خودتو کوچیک کردی همین

چراا اخه هرکس دیگ  ب غیر من بود اعتماد میکرد

بخدا وقتی منو دید از ذوقش اشک میریخت اونقدر برام گریه کرده

اون روز ب آبجیشم گفتم گفتم مهدی ک رفته ولی تو خودتو دور نکن ازم تورو دیدنی یاد مهدی میفتم