خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
مردشوووووور الکترواستیل رو ببره بیشرف بیست ساله خون به دلمون کرده
من یه تا یخچال دارم.. الکترواستیل ارچیلیک... البرز نیشابور.. هر سه شون خوبن منتها من البرز رو استفاده نمیکنم چون برفک میزنه.. باید ماهی یه بار خاموش کنم.. به شدت راضیم فقط کشوهاش درست جانمیره که اونم حوصله میخاد الکترواستیله رومیگم
من یخچالم ساید ال جی..لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون هم ال جی..کولر اسپیلت گِری.. بقیه برقی های کوچیک اشپزخونه هم دِلونگی یا دسینی یا مارکای مختلف خارجی
کلور انقدر تو تلوزیون تبلیغ میکنهدسته ها دوتا یخچال که کلا شکستن بازشون کردمکف یخچال آب جمع میشهیه ب ...
انشالله بعداً یکی بهترشو میخری گلم😍❤️
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش