2777
2789
عنوان

چه یخچالی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 60 پست
اون وقت نمایندگی و اینا نداره نه؟؟

چراداره .یه مقدارپول بیشتردادیم واسه گارانتی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوریه مگه؟ اسمشو نشنیدم

کلور انقدر تو تلوزیون تبلیغ میکنه

دسته ها دوتا یخچال که کلا شکستن بازشون کردم

کف یخچال آب جمع میشه

یه بار درش کنده شد درست کردیم

مانیتورش کار نمیکنه و......

البته من ۸ ساله دارم مال جهازمه ولی برا یخچال زوده خراب شدن؛ و اینکه من تاحالا جابه جاشونم نکردم که بگم مثلا آسیب دیدن از اول خونه از خودمون بوده جاشون ثابته؛

فریزرش تاحالا مشکلی نداشته خداییش و خوبیشون اینه که خیییلی بزرگتر از بقیه یخچالها هستن خییییلی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اول اینکه مطمینت کنم جنس خارجی به هیچ‌عنوان پیدا نمیکنی هر کی هم خواست به اسم الحی بهت چیزی بده بدون تقلبیه و دو سال بیشتر کار نمیکنه این از این ، سرای ایرانی اسنوا و دوو و کلور داره و چند تا جنس ایرانی دیگه که من از اونجا دو قلو کلور خریدم فعلا راضیم ، خودمم الحی ازین تپلیا دارم که ده سال پیش خریده بودم که اونم به شدت خوبه فقط چون میخپلستم یه یخوال دیگه هم برا طبقه بالا داشتت باشم مجبور شدم بخرم 

سرای ایرانی من کلی رفتم هیچیشون بدرد نمیخوره . باید پنج تا چک بدی اگه میخوای قسطی بخری. اگه هم میخ ...

خدایی نگا این زندگی کوفتی و مملکت نکبت ما

که پووول هم میخوای بدی جنس بگیری باز فیک میکنن پاچه ادم

مام میریم اونجا میگیریم بخدا

اگه رفتی بانه خیلی حواستوجمع کن .بابام رفته بودمیگفت یه کارگاه بودکه برچسب لباسشویی های پاکشومارومیکندن وبه جاش بوش میچسبوندن 

اگه میخوای آدرس جایی که لوازمم روخریدم باشماره تلفنش روبپرسم وبهت بگم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خداااااااااایییییی؟؟؟؟پس من چه غلطی کنم🥺

کلا لوازم خونگی برقی یخورده هم شانسیه

۲۰ سال پیش دوستم لباسشوئی بوش جهاز برده بود خواهرشم همزمان لباسشوئی بوش خریده بود دوستم میگف مال من یک هفته بیشتر کار نکرد ولی مال خواهرم هیچ مشکلی نداره