2777
2789
عنوان

چه یخچالی خوبه

436 بازدید | 60 پست

یخچالمون دیگه آخرای عمرش هست به نظرتون چه یخچالی بگیریم؟

من میگم بریم سرای ایرانی سامسونگ یا ال جی بگیریم 

یه یخچال سازی اومد گفت همشون تقلبی هستند 

هیمالیا بگیرید

به نظرتون چکار کنم

سامسونگ دارم خیلی خوبه ولی حیف که جدیداهرچی توی بازاره فیکه 

اسنواو دووهم شنیدم خوبه .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

لایک لودفا

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دوقلو میخوای تو دوقولو ها کلور از  همه بهتره . 

اگه معمولی اینا میخوای هیمالیا خوبه . 

سرای ایرانی فقط دوو و اینا دارن جنس خارجی  ندارن . کلا هم چرته .

اگه سامسونگ و الجی میخوای باید بری کنار بندر ها اونجاها قاچاقی میارن

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

اگه دوقلو میخوای تو دوقولو ها کلور از همه بهتره . اگه معمولی اینا میخوای هیمالیا خوبه . سرای ایرانی ...

من دوقلو کلور دارم راضی نیستم ازشون میخوام عوض کنم

البته فریزرش خوبه ولی یخچالش دیگه خسته م کرده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما آشنا داریم لوازم خانگی میفروشع ماه قبل پرسیدیم گف دیپوینت عالیه موتورشون خیلیم با دوامن

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
همشون ایرانیه بدم میاد

سرای ایرانی هم همه جنساشون ایرانیه دیگه از اسمش معلومه😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اگه دوقلو میخوای تو دوقولو ها کلور از همه بهتره . اگه معمولی اینا میخوای هیمالیا خوبه . سرای ایرانی ...

آها 

سرای ایرانی به درد نمیخوره ؟؟؟جدی میگی

پس چجوره میگن خوبه 

راستی من می‌خوام خارجی باشه که هی خراب نشه 

شما از کجا خریدی؟شنیدم میگن یخچال های فوق خفنی هستن

من چندسال پیش ازبانه خریدم 

آره من که تاالان ازش راضیم .۷ساله دارم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤