2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم اصلا خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چطوری از زندگیت پرت کردی بیرون؟ چیکار کردی؟ چطوری سرت گرم میکنی و بچه هات چندسالشونه و رابط ...

ی دختر هفت ساله اوتیسمی دارم دوقلو یکسالونیم هم دارم هیچ دیگه کار ب کارش ندارم چون میگ دست ازینکارم بر نمیدارم منم نمیتونم طلاق بگیر م هیچ بیخیالش شدم انگار وجود نداره

ی دختر هفت ساله اوتیسمی دارم دوقلو یکسالونیم هم دارم هیچ دیگه کار ب کارش ندارم چون میگ دست ازینکارم ...

منم خیلی قلبم شکسته و روحم داغونه. خدابهتون صبر و انرژی و بچه هاتون هم سلامتی و عاقبت بخیری بده ان شاالله 

اینطوری نیست.خواستی راهنماییت میکنم تو دادگاه چی بگی

اره ممنونت میشم 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم خیلی قلبم شکسته و روحم داغونه. خدابهتون صبر و انرژی و بچه هاتون هم سلامتی و عاقبت بخیری بده ان ش ...

ممنون خواهر همچنین خودت خدا کریمه ازدرون داغون وشکسته م خودش انگار ن انگار. انگار این منم ک خیانت کردم

ممنونم از لطفتون. توروخدا من منتظرم حتما و لطفا بهم اطلاع بدید سپاسگزارم

ساعت ۹:۳٠ دوستم بیدار شد از خواب😅😅

خیال نکنین یادم رفته بود، سینا فروزان نسب

09335559805

هماهنگ با این شماره بشین. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱