2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خونه چادر بپوش

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر بهم نمیخورید ازدواج نکنید من خودمم تو خونه چادر میپوشم اما بیشتر برسی کن چادر تو خونه خوبه اتفاق ...

خیلی باهم تفاهم داریم و هیچ مشکلی باهم نداریم، فقط سر چادر پوشیدن تو خونه نمیتونم کنار بیام

اسی نپوش نباید که با رسم اونا باشی بگو منم رسم نداذم تو خونه چادر بپوشم زشتم نیست عادت نده از حالا بعدا توقع دارن همش به حرفشون باشی

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
خیلی باهم تفاهم داریم و هیچ مشکلی باهم نداریم، فقط سر چادر پوشیدن تو خونه نمیتونم کنار بیام

مطمئنی تفاهم دارید؟ 

یا هر چی گفته شما گفتی چشم. بقیه حرفا رو هم نگه داشته یکی یکی رسم هاشونو رو کنه

و خدا برای من کافیست.....

چادر رنگی های تک رنگ عربی اصیل اینا راحت ترن مثلا رنگ زیتونی بادمجون یا سرمه ایش اینا هستن مثل چادر گل گلی که استین نداره اونقدر دست و پا گیر نیست. 

ولی بنظرم من تو خونه پیراهن بلند یا عبا و.. بپوشین هم خیلی مدلهای خوشگلی دارن هم راحتن. 

دخترم ما اینجا داریم یه بعد زندگی شما رو میبینیم،روحیات و خلقیات شما و همسرتون و شرایط ازدواجتون رو نمی‌دونیم.

ممکنه همسر شما و خانواده ش برای شما موردی عالی برای ازدواج باشن،خب اگه همه چیز اوکی هست و فقط یه چادر پوشیدن تو مهمونی مشکل شماست،قابل گذشت هست.

اما اگه تفاوت زیادی دارید و این سوال ذره ای از این تفاوتهاست خب باید برای تجدید نظر به مشاور مراجعه کنید

اگر تفاوت دارید بیشتر برسی کن 

این اولیشه از کجا معلوم بعدا مشکلات بزرگ تر نشه 

اگر مبخوای ازدواج کنی بدون باید صبور باشی و...

من نمیتونم چادر بپوشم تو خونه 

لباسای بلند میپوشم ولی با چادر نمیتونم مهمونداری کنم 

اگه قراره پذیرایی از مهمونارو خود همسرت انجام بده قبول کن در غیر اینصورت دوباره رو انتخابت فکر کن 

ایشون بهش میخوره منتظر از پل گذشتن خرش باشه تا عقایدشو بروز بده 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
دقیقا تازه میگه گیر نمیده دیگه میخوای چیکار کنه 😂

نه واقعا گیر نمیده،، اتفاقا خوشش نمیاد بیرون مانتوی بلند یا چادر بپوشم ولی چون خونوادش روستا زندگی میکنن میگه فقط اونجا بپوش

نه واقعا گیر نمیده،، اتفاقا خوشش نمیاد بیرون مانتوی بلند یا چادر بپوشم ولی چون خونوادش روستا زندگی م ...

منظورم کلی بود شما هنوز نشونین خب ادما با گذشت زمان همدیگرو میشناسن