2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان چی میشه مهریه میده

توانایی داشته باشه مهریه تو یکجا میدن.اگه طرف نداشته باشه قسط بندی میکنن بستگی به توانایی مالی داره.مثلا سالی یک سکه یا هر ۲ سال یک سکه‌

اگه ی دونه خونه داشته باشه ک توش بنشینه و ماشین شخصی ک وسیله کار باشه توقیف نمیشه.اگه غیر از اینا اموال داشته باشه میشه بگیری ازش.

خوشبخت بشی، میشه بپرسم ازدواج دوم چطوریه؟ منم ماه بعد توافقی جدا میشم، دیگه از ازدواج و هر چی مرده م ...

خیلی راضی ام ازش درست برعکس زندگی قبلیمه ... 

فقط چیزی که اذیتمون می‌کنه مشکل مالیه که همه تلاشش می‌کنه جبران کنه وگرنه از نظر اخلاقی هیچ مشکلی باهم نداریم 

توانایی داشته باشه مهریه تو یکجا میدن.اگه طرف نداشته باشه قسط بندی میکنن بستگی به توانایی مالی داره. ...

آها چون من دوباره ازدواج کردم مهریه بهم متعلق میگیره یان ه 

خیلی راضی ام ازش درست برعکس زندگی قبلیمه ... فقط چیزی که اذیتمون می‌کنه مشکل مالیه که همه تلاشش می‌ک ...

خدا رو شکر. همین پرونده ی مهریه تو پیگیری کن، امیدوارم تو توافق نامه ی ازدواج قبلیت نبخشیده باشیش. زنگ بزن از وکیلت بپرس ببین مهریه تو چیکارش کرده بود

خدا رو شکر. همین پرونده ی مهریه تو پیگیری کن، امیدوارم تو توافق نامه ی ازدواج قبلیت نبخشیده باشیش. ز ...

والا پدرم بهش زندگی زده گفته وقت نکرده بره پرونده رو ببنده اگه طلاقنامه رو ببره پرونده رو تموم می‌کنه  دیگه ابلاغ اینا صادر نمیشه 

والا پدرم بهش زندگی زده گفته وقت نکرده بره پرونده رو ببنده اگه طلاقنامه رو ببره پرونده رو تموم می‌کن ...

وا یعنی چی وقت نداره، آنقدر بهش زنگ بزن بره ببینه چه خبره. یا نهایتش خودت برو همون شعبه ای که برات ابلاغ زدن ببین جریان چیه. 

وکیلت چقدر ازت گرفت؟؟