2777
2789
عنوان

کسی از این ابلاغ سردرمیاره( ابلاغ)

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
خدا رو شکر. همین پرونده ی مهریه تو پیگیری کن، امیدوارم تو توافق نامه ی ازدواج قبلیت نبخشیده باشیش. ز ...

درست یادم نیست ولی فکر کنم بخشیده بودم چون شوهر سابقم آدمی نبود که مهریه بده رفته بوده هر چی به نامش بوده رو زده بود به نام مادرش 

یه اجاره نامه خونه نوشته بود که مستجره 

رفته بود از کارش استفا داده بود یکی دوماه میشد تو آژانس کار میکرد شاهد جمع میکرد ... بعدتموم شدن و بخشیدن مهریه و طلاق توافقی رفته بوده سرکارش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست یادم نیست ولی فکر کنم بخشیده بودم چون شوهر سابقم آدمی نبود که مهریه بده رفته بوده هر چی به نامش ...

مال منم دقیقا همین کارها رو کرده بود، اما من دست ازش برنداشتم، درسته اعصاب و عمرم تو دادگاهها تلف شد اما ارزشش رو داشت که حق ام رو بگیرم.

مال منم دقیقا همین کارها رو کرده بود، اما من دست ازش برنداشتم، درسته اعصاب و عمرم تو دادگاهها تلف شد ...

شما چقدر بوده مهریه ات چقدرشو گرفتی 

من فقط بخاطر آرامش خودمو خانوادم مهریه رو نگرفتم خب اونم از خداش بود خیلی زود قبول کرد که جدا بشیم بعد یه چهار ماه که دوباره عروس شدم انگار از آسمون سنگ افتاده بود رو سرش هی پیغام پسغام می‌فرستاد 

بعد ازدواج دومم هی به شوهرم پیام میداد و بدمنو می‌گفت طلاق بده زود تر هی زنگ میزد دید شوهرم گوش نمیده به مامانم پیامک میداد پشیمونم فلانم دیگه کاریش ندارم بهش بگو جدا یشه برگردیم سرخونه زندگیمون به همه زنگ میزنه میزنه پشت سرم بد میگه و....

شما چقدر بوده مهریه ات چقدرشو گرفتی من فقط بخاطر آرامش خودمو خانوادم مهریه رو نگرفتم خب اونم از خداش ...

گور باباش، مردا همه لنگه ی هم ان، وقتی میبینن زنشون خسته شده و واقعا میخواد جدا شه، سرشون به سنگ میخوره. منم وقتی مهریه و حق طلاقم رو گرفتم، می‌گفت برگرد😑 

سر من خیلی کلاه‌ها گذاشته بود و سکوت کرده بودم، پر از خشم و کینه بودم...به خاطر همین تا آخرش رفتم، ایشالا ماه بعد تمومم، امیدوارم رنگ آرامش رو به زودی ببینم

شما چقدر بوده مهریه ات چقدرشو گرفتی من فقط بخاطر آرامش خودمو خانوادم مهریه رو نگرفتم خب اونم از خداش ...

حتی به خاطر این تماس‌ها میتونی ازش شکایت کنی، البته اگه حالش رو داری. من آنقدر ازش کینه ای بودم که تا تکون میخورد ازش شکایت میکردم