2777
2789
عنوان

خون پریودیم کم شده و گاها قهوه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 19 پست
منم همین طوری شدم چند وقتی هست ولی خب قبلا تنبلی تخمدان هم داشتم از دکتر سوال کردم گفت همین که پریود ...

روش زندگیت عوض کن

شب ۱۱نهایت ۱۲بخواب 

صبح ۶نهایت ۷پاشپ

صبحانه کامل و مقوی سرساعت خاص بخور ناهار شامتم همینجور

روغن فقط روغن کنجد یا زیتون یا حیوانی اصل باشه نه چیز دیگه بااین حال سرخ کردنی و فسفوی حذف کن

کنسرو ها رب گوجه انواع سس حذف

قند و شیرینی شربت و شکلات شله زرد و نوشابه دلستر بیسکوییت کیک...نخور 

پیاده روی هرروزه یا ورزش هرروز نه سنگین 

پیلاتس و یوگا خوبه

خواب روزم نداشته باش تا شب زود بخوابی

کنترل استرس با هرروشی که بلدی و..

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش زندگیت عوض کنشب ۱۱نهایت ۱۲بخواب صبح ۶نهایت ۷پاشپصبحانه کامل و مقوی سرساعت خاص بخور ناهار شامتم ه ...

مرسی عزیزم 

ولی من هیچ کدوم رو رعایت نمیکنم متاسفانه عاشق کیک و شیرینی هستم

مرسی عزیزم ولی من هیچ کدوم رو رعایت نمیکنم متاسفانه عاشق کیک و شیرینی هستم

عشق به شیرینی و کیک هیچکی مثل من نداشت.

با خوردن بادام این عشق از بین رفته. 

خیلی هم الان راضی ام بادام میخورم

امتحان کن چند ماه

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹