2777
2789
عنوان

جاریم و مادر شوهرم خوشحال شدن

584 بازدید | 18 پست

بچه ها مسافرت رفته بودیم خونه مادر شوهرم من یه انگشتر داشتم از قبل ها اما اینا تا به حال ندیده بودن برام بزرگ بود انداخته بودم انگشت اشارم. بعد مادر شوهرم همش خیره نگاه میکرد و اصلا نگفت مبارکه و فلان. 

اما جاریم یه تیکه طلا گرفته بود پیش من سریع بهش گفت مبارکه انشاالله در خوشی ها بندازی و فلان. 

منم اصلا توجه نکردم برام اصلا مهم نبود. 

بعد دیروز من یه دفعه موقع لباس پهن کردن دیدم انگشترم از دستم افتاده اولاش بروز ندادم به کسی ولی بعدش همه جارو گشتم نبود. 

رفتم بهشون گفتم نشستن جاشو با هم پچ پچ میکردن. 

حالا من استرس دارم مدام میرم حیاط طبقه بالا پایین دخترم هم داشت گریه میکرد بعد از حدودا 30دقیقه انگشترم در حیاط پیدا شد. 

ولی از حرکتشون خیلی بدم اومد که حتی از جاشون پانشدن و مداوما میخندیدن وقتی که من استرس داشتم. 

بعدش شوهرم اومد بهش گفتم محمد من استرس داشتم اما زنداداشت و مادرت حتی از جاشون پانشدن و مداوما میخندیدن. 

بعد جاریم گفت من برای تو انگشتر پیدا کنم؟ 

منم گفتم نه ولی تو باسنت عروسی بود گم شده بود خدارو شکر پیدا شد دشمن خوش نشدم 🤣🤣🤣🤣

کارشون بچگونه بوده ولی شمام نباید ناراحتیتوبروز میدادی حتی بهتربود توخفا به شوهرت میگفتی سیاست به خرج میدادی که انگاربرات مهم نبوده

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی رفتارت بچگونه بود، هم حرفت به شوهرت هم حرفت به جاری! حاضر جوابی همیشه خوب نیست نهایت بی سیاستی بودی اون لحظه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

با این همه مهر و علاقه ای که بهم دارید 

چرا باهم رفت و آمد میکنید ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی رفتارت بچگونه بود، هم حرفت به شوهرت هم حرفت به جاری! حاضر جوابی همیشه خوب نیست نهایت بی سیاستی ...

خیلی وقت بود این حرف تو دلم مونده بود. 

همیشه یه اتفاقی میوفته خوشحال میشن و از همه مهم تر بروز میدن. 

مثلا یک بار دخترم مریض شده بود مداوما با صدای بلند میخندید جاریم و این حس بارها به من منتقل شده بود که سره ناراحتی ها یا مشکلات ما اینا به شدت خوشحالی میکنن.

و این بار به روش گفتم 

نباید به روشون میاوردی اصلا ضعف نشون دادی

اخه اینا خیلی سریع واکنش درونیشون رو بروز دادن. 

خب میتونستن یکم از شدت خوشحالیشون کم کنن. 

یا حداقل از جاشون پاشن. 

و این اولین بارشون نیست. 

انگشتر به کنار من دوست نداشتم دشمن خوش بشم. 

خیلی رفتارت بچگونه بود، هم حرفت به شوهرت هم حرفت به جاری! حاضر جوابی همیشه خوب نیست نهایت بی سیاستی ...

میشه تاپیک اخر منم بخونی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

ولی استارتر اگه یه موقع انگشتر جاری منم گم بشه خوشحال نمی شم ولی خوب دنبالش هم نمی رم بگردم تا پیدا کنم ، در واقع می ترسم بعدها بگن این رفت گشت و پیدا کرد و برداشت گذاشت تو جیبش و به من نداد ، تازه یه انگ دزدی هم بهم می خوره!  حوصله دردسر ندارم.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810