2777
2789
عنوان

بچه ها من چهار ماهه ازدواج کردم کی اقدام ب بارداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست
وای۶ سال خیلی زیاده منم همش میگم نکنه طولش بدیم بعد ک خواستیم و افتادیم رو دور اقدام متوجه بشیم ک نی ...

تنبلی یا کیست داری؟؟

امگا سه بخور برای سلامت رحم و هر وقت اقدام کردی ماساژ رحم هست با روغن سیاهدانه صد درصد اثر میزاره تو باروری

والا رحم رو خشک نمیکنه یه اشنایی دارم مامانش از ۳۸ سالگی ال دی میخورده ۴۹سالگی قطع کرده بعد زود بچه ...

منم چند نفرو میشناسم قرص ال دی مصرف میکردن حالا بچه دار نمیشن خود دکتر گفته ک انقدر ال دی خوردن باعث شده باردار نشم رحم و خشک میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب تو چون بچه زیاد میخوای شاید از سال بعد ۲۲ شروع کنی هم بد نشه با فاصله سنی ۳ سال تا ۳۲ سالگی م ...

میدونی 

مثلا مادربزرگم یچندروز پیش حالش بد شد خونه ی بزرگی هم دارن بعد پسراش دختراش نوه هاش عروساش همه دورشو گرفتیم هی کسی میبردش بیمارستان دختراش سرگرمش میکردن عروساش غذا میپختن و حواسشون بهش بود ،نوه ها با کلی سروصدا بازی میکردن،، خونه شلوغی شد ،، مادربزرگم تا عصر حالش خوب شد

منم دلم همچین خانواده و همچین خونه ای و میخواد با اینکه شاغلم و بهم خیلی فشار میاد ولی دلم نمیخواد سنم ک رفت بالا سروصدایی تو خونه نباشه و همیشه ی خدا دلم گرفته باشه 

ای خوشحالمون خیلی پولداری که تو این زمونه به فکر چهار سه تا بچه هستید

دور من اکثر پولدارا یدونه بچه دارن و بی پولا چند تا  

از مامانم پرسیدم دلیشو جوابمو داد که اینجا نمیشه گفت 🙂🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
آره منم اینطور فکر میکنم مثلا من گفتم ۲ سال بگذره یا۱ سال و نیم هر موقع دوتامون احساس کردیم ب نفر سو ...

اول اینکه میتونی بری آزمایشای قبل از بارداری رو بدی که خیالت راحت بشه برای بارداری نه تو مشکل داری نه همسرت 

دوم من عاشق بچه‌م جوری که خواهرزاده‌هامو بزرگ کردم ولییییییی بچه با فاصله سنی کم نیازمند اعصاب و روح و روان خیلی قویه خصوصا سه چهارتا 

من خودم بعد از ۹ سال بچه دوم آوردم و کاملا راضی‌ام

بچه های پشت هم مادرو پیر و خسته و عصبی میکنن 

مرد تا ۶۰ سالگی هم میتونه یه خانم و باردار کنه نگران اون نباش 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
میدونی مثلا مادربزرگم یچندروز پیش حالش بد شد خونه ی بزرگی هم دارن بعد پسراش دختراش نوه هاش عروساش هم ...

خب چیزی که باید در نظر بگیری مادر شاغل نمیتونه ۳ ۴ تا بچه داشته باشه چون بچه ترپچه نیست بکاری زمین خود به هود رشد کنه هرکدوم یه عالمخ توجه و مراقبت میخواد شاید خانه دار بشی راحت تر بتونی بچه زیاد بیاری

آره منم اینطور فکر میکنم مثلا من گفتم ۲ سال بگذره یا۱ سال و نیم هر موقع دوتامون احساس کردیم ب نفر سو ...

مردا تا ۸۰ سالگی هم بچه دار میشن نگران این مورد نباش 

در مورد اینکه فکر می‌کنی شاید مشکلی ناباروری پیش بیاد 

همین الان میتونین جفتتون برید دکتر و چکاب لازم رو انجام بدین که خیالت راحت بشه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم الان یه چکاپ کامل بدهآزمایش خون و سونو لگن و شگممن الان اولی رو باردارمو شاغل هم هستم میگم ...

ب احتمال زیاد بعد از اولین سالگرد ازدواجمون تو سه چهار ماه اقدام میکنم😄 ب قول شما الان ک جوونم و میتونم باید اقدام کنم،،، شوهرم هم خدارو صد هزار مرتبه شکر خیلی خوب و دلسوزه خیلی هوامو داره مطمئنم باردار بشم دلسوزیش و عشقش بیشتر میشه و بیشتز هوامو داره،،،

دور من اکثر پولدارا یدونه بچه دارن و بی پولا چند تا از مامانم پرسیدم دلیشو جوابمو داد که اینجا نمیش ...

من خودم عروس عمه ام تیلیادره تو بهترین جای تهران زندگی می کنه نمیخوام اسم بیارم هنوز بعد ۵ سال میگه بچه چیه

منم چند نفرو میشناسم قرص ال دی مصرف میکردن حالا بچه دار نمیشن خود دکتر گفته ک انقدر ال دی خوردن باعث ...

خواهر من ده سال خورد تا گذاشت کنار باردار شد اونایی که زمینه مشکل دارن با قرص شاید بدتر بشن اگ‌ ابجی خودم نخورده بود میگفتم شاید حق با شما باشه تازه ولی ال دی رو طرف کنار بزارع به سرعت باردار میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

وای خیلی سخته بچه داری چهارماهه نخوابیدم اصلا 

شوهر عوضیم هیچ کاری نمیکنه وقتی تو خونه س 

اصلا فکرشم نمیکردم بچه داری آنقدر سخت باشه علنا خود آدم فراموش میشه فقط باید دایم بچه داری کرد من که یه قلمه غذا هم با دل خوش نمیخورم چه برسه تفریح

خب چیزی که باید در نظر بگیری مادر شاغل نمیتونه ۳ ۴ تا بچه داشته باشه چون بچه ترپچه نیست بکاری زمین خ ...

سخته ولی با پرستار گرفتن و... میشه حلش کرد ب شرطی ک نباید پروسه بچه دار شدن تا ۴۰ سالگی ادامه داشته باشه باید طوری برنامه ریزی کرد ک بچه از آب و گل تا اونموقع در بیاد چون اونسالا دیگه آدم خیلی کم حوصله تره 

2810