2777
2789
عنوان

بچه ها من چهار ماهه ازدواج کردم کی اقدام ب بارداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو قلوأن؟ بنظرت برامنی ک دوسدارم۳یا۴ تا بچه داشته باشم باید فاصله سنی چقدی بذارم ببشنون اگه دیگه افت ...

بله دو قلو هستن ، فاصله یک یا دوسال خوبه 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️

نمیدونم

خیلی این تصمیم شخصیه، نظر خودم اینه که حداقل یکسال بگذره تا قلق هم تاحدودی دستتون بیاد. چون بچه خودش یه بحران و تغییر بزرگه، اگه بدون آمادگی باشه ممکنه زندگی و رابطه آدم خراب شه.

ولی یه دکتری که پیشش میرفتم میگفت نازایی خیلی زیاد شده، اگه بچه میخواید زیاد پیشگیری رو طولانی نکنید.

که متاسفانه شوهر من بچه نمیخواست، بعد ۶ سال الان ۶ ماهه اقدامیم و فعلا که هیچی به هیچی.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
اینکه طبیعی مشکل ساز میشه کاملا چرته احساس میکنم دوستت دلش نمیخواد از زندگی دونفره‌تون لذت ببرید میخ ...

آره منم اینطور فکر میکنم 

مثلا من گفتم ۲ سال بگذره یا۱ سال و نیم هر موقع دوتامون احساس کردیم ب نفر سوم احتیاج داریم بعد اقدام بکنیم 

ولی من چیزی ک ذهنمو درگیر کرده سن همسرمه ک ۳۰ سالشه و من دلم ۳_۴ تا بچه میخواد در آینده ، از خانواده پرجمعیت خوشم میاد و میگم نکنه اتفاقی بیفته نتونیم بچه دار شیم دیگه،، یعنی همون فقط یکی یا دوتارو بیاریم 

یا میگم نکنه وقتی اقدام کردیم متوجه بشیم ک مشکلی داریم و باید بیفتیم دنبال کارای درمان؟ و بازم پروسه طولانی مدتی هستش

ای جانم😍😄 خب اگه من مثلا دوسال دیگه هم بمونم شوهرم میسه ۳۲ سال،، اشکال نداره؟ وقت برا سه تا بچه دا ...

خدااااا من خالم متولد۵۴ بود تاااززه پارسال بچه اورد چه عجله ای داری شوهرشم متولد۵۲ اگه میترسی همیشه چکاب بکن برو دکتر زنان هررررماه خودتو چک کن شش ماه یکبارم ازمایش انجام بده حتی،یه عفونتتم درمان کن 

منتظر...
عزیزم قرص ال دی رحم و خشک میکنه ناباروری میاره تو خیلی موارد

والا رحم رو خشک نمیکنه یه اشنایی دارم مامانش از ۳۸ سالگی ال دی میخورده ۴۹سالگی قطع کرده بعد زود بچه دار شده تو اون سن این حرفای طب سنتی رو مباید باور کرد چون مبنای علمی ندارن

نمیدونمخیلی این تصمیم شخصیه، نظر خودم اینه که حداقل یکسال بگذره تا قلق هم تاحدودی دستتون بیاد. چون ب ...

وای۶ سال خیلی زیاده 

منم همش میگم نکنه طولش بدیم بعد ک خواستیم و افتادیم رو دور اقدام متوجه بشیم ک نیاز ب درمان داریم و بازم پروسه طولانی مدتیه درمان

وای۶ سال خیلی زیاده منم همش میگم نکنه طولش بدیم بعد ک خواستیم و افتادیم رو دور اقدام متوجه بشیم ک نی ...

آره متاسفانه این احتمال هست برای همه😢

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
آره منم اینطور فکر میکنم مثلا من گفتم ۲ سال بگذره یا۱ سال و نیم هر موقع دوتامون احساس کردیم ب نفر سو ...

ولی خب تو چون بچه زیاد میخوای شاید از سال بعد ۲۲ شروع کنی هم بد نشه با فاصله سنی ۳ سال تا ۳۲ سالگی میتونی 

با عرض معذرت دوستت غلط کرد ، زود بچه دار بشی رابطه‌ت با شوهرت به چوخ می‌ره 

بزار حداقل یکی دوسال بگذره بعد پای بچه رو بکش وسط زندگی

من زود بچه دار شدم عشق بین من و شوهرم از بین رفت

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آره منم اینطور فکر میکنم مثلا من گفتم ۲ سال بگذره یا۱ سال و نیم هر موقع دوتامون احساس کردیم ب نفر سو ...

خب عزیزم الان یه چکاپ کامل بده

آزمایش خون و سونو لگن و شگم

من الان اولی رو باردارمو شاغل هم هستم میگم دیگه بچه نمیارم

بارداری سن بالا سخته.من 34 سالمه بدنم نمیکشه اولین بارداریمم هست

ب نظرم دو سه سال دیگه اقدام کن

بارداری برای خانوم در سن بالا سخت تر هست از طرفی هم شاغل بودن و بارداری دیگه بدتر

2810