2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 93 پست
دقیقا من به همین معجزاتشون شک دارمچونکه اونام فقط در حد یه حرفهقرآن خیلی اشتباهات علمی هم داره مثلا ...

قران رو درست نخوندی شما آنقدر که رو نظریه ها پافشاری دارین قرآن رو با دقت مطالعه کنین

نين در رحم و دميده شدن روح در آن، نشان آفرينش احسن خداوند:

«ثُمَّ جَعَلْناهُ نُطْفَةً فِي قَرارٍ مَكِينٍ‌ ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظاماً فَكَسَوْنَا الْعِظامَ لَحْماً ثُمَّ أَنْشَأْناهُ خَلْقاً آخَرَ فَتَبارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقِينَ؛

سپس او را نطفه‌ای در قرارگاه مطمئن (رحم) قرار دادیم سپس نطفه را بصورت علقه(خون بسته)، و علقه را بصورت مضغه(چیزی شبیه گوشت جویده شده)، و مضغه را بصورت استخوانهایی درآوردیم و بر استخوانها گوشت پوشاندیم سپس آن را آفرینش تازه‌ای دادیم پس بزرگ است خدایی که بهترین آفرینندگان است.» 

معجزه قرآن در آینه که هیچ اشتباهی درش نیست اینکه شما میگی در مورد جنین اشتباه گفته هم درست نیست،ترتی ...

ممنون

ولی آیات ۱۲ تا ۱۴ سوره مومنون آیا در علم امروزی قابل پذیرشه؟

بهرحال منم خیلی خوشحال شدم 🩷🫡

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بهشت جهنم اعتقادی ندارم و بنظرم این دنیا بهشت جهنمه ماهاست

ولی من ایمان دارم به نظرم خدا وعده اش رو عملی می‌کنه و این نظر من نیستش واقعیته چون خدا تو قرآن گفته و نشانه خدایی بودن قرآن هم اعجاز دیگران در آوردن حتی یک سوره مانند آن به گفته وحی خداوند بزرگ در قرآن هستش😍🙏🏻🥰🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الله ربنا
قران رو درست نخوندی شما آنقدر که رو نظریه ها پافشاری دارین قرآن رو با دقت مطالعه کنیننين در رحم و دم ...

خب دقیقا همین

اولا که علقه میشه خون 

که اصلا تا ۴ ماهگی ما خون نداریم تو رحم مادر

بعدشم استخوان نیست که روش گوشت میاد

غضروفه که روش گوشت میاد بعد تبدیل به استخوان میشه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
عزیزم خدا چرا دینو فقط از عربا برامون فرستاده؟ چرا از بقیه قوم قبلیه و رنگ نژاد بینشون نیست؟ اینو جو ...

اینکه چرا از عربا فرستاده، اگه از هر جای دیگه ای هم میفرستاد باز همین سوال مطرح می‌شد که چرا اونجا

حضرت موسی تو مصر بود

حضرت عیسی فلسطین 

چون اون زمان بیشتر تمرکز جمعیت این مناطق بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ممنونولی آیات ۱۲ تا ۱۴ سوره مومنون آیا در علم امروزی قابل پذیرشه؟بهرحال منم خیلی خوشحال شدم 🩷🫡

الان حضور ذهن ندارم ببینم در چه مورده

ولی خیلی از مسائل بعدا از لحاظ علمی ثابت شد که حق با قرآن بوده و تا حالا اشتباه میکردن

چون چند موردش رو میدونم هست ولی الان بخاطر ندارم که بگم دقیق چی بوده

شما سرچ کنی اعجاز قرآن، کلی مطلب میاره 

خب دقیقا همیناولا که علقه میشه خون که اصلا تا ۴ ماهگی ما خون نداریم تو رحم مادربعدشم استخوان نیست که ...

همونجا که گفته شده مانند استخوان جویده شده همون غضروف هست

خب دقیقا همیناولا که علقه میشه خون که اصلا تا ۴ ماهگی ما خون نداریم تو رحم مادربعدشم استخوان نیست که ...

میگه اول نطفه بوده نمیگه اول خون بوده که ب قول شما بعد 4ماهگی خون هست

الان حضور ذهن ندارم ببینم در چه موردهولی خیلی از مسائل بعدا از لحاظ علمی ثابت شد که حق با قرآن بوده ...

آره درسته

ولی خیلی از اون اعجاز 

میتونم به جرئت بگم ۸۰ درصدشون از نظر علم امروزی زیر سوال میره

و جای بحث طولانی داره...

همونجا که گفته شده مانند استخوان جویده شده همون غضروف هست

اصلا بر فرض گوشت جویده شده غضروفه که نمیدونم چه شباهتی دارن اصلا

خب میگه اول گوشت جویده شده شد استخوان بعد استخوان توسط گوشت پوشیده شد

درصورتی که اول غضروف توسط گوشت پوشیده میشه 

بعد از پوشیده شدن غضروف به استخوان تبدیل میشه

ممنونولی آیات ۱۲ تا ۱۴ سوره مومنون آیا در علم امروزی قابل پذیرشه؟بهرحال منم خیلی خوشحال شدم 🩷🫡

من مشکلی در آیات گفته شده ندیدم کاملا درست گفته شده دقیقا همین ک توضیح دادم بود 

میگه اول نطفه بوده نمیگه اول خون بوده که ب قول شما بعد 4ماهگی خون هست

علقه میشه چی معنیشو میگی بهم

خون

بعد اون خونه از نظر قرآن قبل از غضروفه(گوشت جویده شده)

درصورتی که بعدشه :)

آره درستهولی خیلی از اون اعجاز میتونم به جرئت بگم ۸۰ درصدشون از نظر علم امروزی زیر سوال میرهو جای بح ...

این قرآن نیست که زیر سوال میره، علمه که زیر سوال میره که کجا اشتباه رفته که با قرآن مطابقت نداره

هر چند من خودم چیزی ندیدم و نشنیدم که بگن جایی قرآن اشتباه گفته

دقیقا من به همین معجزاتشون شک دارمچونکه اونام فقط در حد یه حرفهقرآن خیلی اشتباهات علمی هم داره مثلا ...

قرآن هیچ اشتباهی نداره. فقط رمزی حرف زدن. باید بتونی تفسیر کنی و بفهمی چی میگه. اتفاقا قرآن علم خالصه و ۱۴۰۰ پیش فقط حضرت محمد میدونستم

خیلی خب من دیگه واقعا خوابم میاد

خوشحال شدم با هاتون صحبت کردم

بنظرم همگی باید رو اعتقاداتمون یه شکی داشته باشیم و سعی کنیم چیزی که به واقعیت نزدیک تره انتخاب کنیم

شبتون بخیر 🫶🫡