2777
2789
عنوان

بیاین خیانت شوهرم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 23 پست
حیفه عمرم نیست؟

عزیزم از نو شروع کردن هم زیاد راحت نیست. اگه فقط مشکلش کاره به نظر من ارزش داره. رشته‌شم که دندونه. خب مسلما الان نمیتونه بره مرتبط با رشته کار پیدا کنه کار معمولی هم لابد از کیفیت درسش میزنه. به نظر من ارزش داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دندون واقعا پر درامده ... وقتی شروع به کار کنن حد اقل ینی تو بد ترین شرایط ۵۰ داره

چند سال باید سربازی بره درسشم مونده تازه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
چند سال باید سربازی بره درسشم مونده تازه

همسر منم همین بود خیلی دوران سختی داشتیم 

نهایتا میتونستبم چند ماه یبار ی رستورانی بریم 

یا عید به عید لباس بخریم تا این حد ...

با این تفاوت که خانواده همسر من یه قرون کمک نمکزدن اما تو همه چیز نظر میدادن 

اگر به حرفشون گوش نمیدادیم سر هرچیزی ادا در میاوردن ... 

الان همسرم درسش تموم شده درامدش نسبتا خوبه  طی ذ

دوسال خونه و ماشین گرفتیم ...

تاجاییم که بتونه برام خرج میکنه نمیگم خیلی ولی اگر داشته باشه چیزی بخوام نه نمیگه

با کنارش بودن با حرفام و... تو دستم گرفتمش ... و الان خیلی براش عزیزم 

ایشونم همینطور  اوایل عروسیمون انقدر توی نامزدی اذیت شده بودیم هنوز دلگیر بودم ازش اما الان خیلی بهتره  ... گرچه دخالتای خانوادشم کم نبود که خدارو شکر کاملا جلوی دخالتشون گرفتم ...

همسر منم همین بود خیلی دوران سختی داشتیم نهایتا میتونستبم چند ماه یبار ی رستورانی بریم یا عید به عید ...

چجوز تو دوسال خونه خریدین شغلش چیه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
الان راضی هستین؟ شغل خودتون چیه

ببین نمیگم مشکل نداریما 

نمیگمم شوهرم هیچ ایرادی نداره 

ولی خوبیاش بیشتر از بدیاشه و اینکه نمیتونه ناراحتیمو تحمل کنه 

هر چند بارم تا الان دعوا کردیم قشنگ یا بحثو اونا انداختند 

یا بحث ساده مارو تبدیل جنگ کردن ... 

ولی الان خداروشکر وضعیتمون بهتره چ مالی چ روحی..