امیر_گردن_نگیر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2231 عنوان بیاین خیانت شوهرم اسکرین 362 بازدید | 23 پست اخلاق داره شوهرم ولی سرکارنمیره عقدیم دانشجوعه باباش ماهی ۵تومن میده بهش در ازای اون تو همهههه کارا دخالت میکنه هر چی میگم برو سرکار میگه زیاده خواهی و خواسته هات تمومی نداره من خونه پدرم خیلی تو رفاه بودم ولی دیگه نمیکشم بعدشم باید بره سربازیحتما باید اینجور کنم بیاین؟ مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂 1403/04/30 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niknick عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 1915 شاید چون دانشجوئه نمیره سر کار. چه قدر از درسش مونده؟ تا پایان درسش صبر کن. مرد که کاری نباشه واقعا سر کردن باهاش سخته.
تابستون_گرم عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 135 عزیزم بیشتر از وضع مالی، عرضه و اینکه طرف اهل کار باشه مهمه.اگر اهل کار نباشه حتی پدرش هم پولدار باشه،این همه رو به باد میده. ولی اگه اهل کار باشه حتی شرایط مالی صفر باشه،خودشو میکشه بالا
حاج_خانومتونم عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 865 یعنی قبل ازدواج شغل و میزان در امد اینا رو نمیپرسین یا فقط ازدواج میکنین؟؟
امیر_گردن_نگیر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2231 چندسالته ۲۱ مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
امیر_گردن_نگیر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2231 شاید چون دانشجوئه نمیره سر کار. چه قدر از درسش مونده؟ تا پایان درسش صبر کن. مرد که کاری نباشه واقعا ... یکسال مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
امیر_گردن_نگیر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2231 یعنی قبل ازدواج شغل و میزان در امد اینا رو نمیپرسین یا فقط ازدواج میکنین؟؟ گفتن دانشجوعه درسش تموم ش میره کار خودمونم حمایت میکنیم ولی حمایتشون بدرد عمشون میخوره مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
niknick عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 1915 یکسال به نظرم صبر کن چون سنش هم کمه. یه فرصت بهش بده. اگه بعد درس پیدا نکرد، اونوقت باهاش جدی اتمام حجت کن
امیر_گردن_نگیر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2231 به نظرم صبر کن چون سنش هم کمه. یه فرصت بهش بده. اگه بعد درس پیدا نکرد، اونوقت باهاش جدی اتمام حجت کن حیفه عمرم نیست؟ مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
79misha عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1369 دندون خب قطعا یکی دوسال دیگه این شرایطم تموم میشه به نظرم شوهرت بگیر تو دستت با زبون بگو میدونم درامدت کمه و ... ولی من کنارت میمونم میدونم جبران میکنی این چند وقت بنظرم خودت یه درامدی داشته باش
امیر_گردن_نگیر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2231 خب قطعا یکی دوسال دیگه این شرایطم تموم میشه به نظرم شوهرت بگیر تو دستت با زبون بگو میدونم درامدت کمه ... از کجا معلوم بشه؟ مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
79misha عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1369 از کجا معلوم بشه؟ عزیزم دندون واقعا پر درامده ... وقتی شروع به کار کنن حد اقل ینی تو بد ترین شرایط ۵۰ داره