2777
2789
عنوان

بیاین خیانت شوهرم اسکرین

362 بازدید | 23 پست

اخلاق داره شوهرم ولی سرکار‌نمیره عقدیم دانشجوعه باباش ماهی ۵تومن میده بهش در ازای اون تو همهههه کارا دخالت میکنه هر چی میگم برو سرکار میگه زیاده خواهی و خواسته هات تمومی نداره من خونه پدرم خیلی تو رفاه بودم ولی دیگه نمیکشم بعدشم باید بره سربازی

حتما باید اینجور کنم بیاین؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چون دانشجوئه نمیره سر کار. چه قدر از درسش مونده؟ تا پایان درسش صبر کن. مرد که کاری نباشه واقعا ...

یکسال

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
یعنی قبل ازدواج شغل و میزان در امد اینا رو نمیپرسین یا فقط ازدواج میکنین؟؟

گفتن دانشجوعه درسش تموم ش میره کار خودمونم حمایت میکنیم ولی حمایتشون بدرد عمشون میخوره

به نظرم صبر کن چون سنش هم کمه. یه فرصت بهش بده. اگه بعد درس پیدا نکرد، اونوقت باهاش جدی اتمام حجت کن

حیفه عمرم نیست؟

دندون

خب قطعا یکی دوسال دیگه این شرایطم تموم میشه 

به نظرم شوهرت بگیر تو دستت با زبون بگو میدونم درامدت کمه و ... ولی من کنارت میمونم میدونم جبران میکنی 

این چند وقت بنظرم خودت یه درامدی داشته باش

خب قطعا یکی دوسال دیگه این شرایطم تموم میشه به نظرم شوهرت بگیر تو دستت با زبون بگو میدونم درامدت کمه ...

از کجا معلوم بشه؟