2777
2789
عنوان

کاش پدرم بمیره ب بدترین شکل ممکن😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 70 پست
خانما درست نمیخونید تاپیکو یا خودتونو زدید اون راه میگم نمیزاره در باز کنیم میگید برو کار مستقل شو!ب ...

این چه طرز حرف زدنه؟ از ما طلبکاری؟

افکار خودت محدود و کوتاهه که فکر میکنی مستقل شدنه به اینه که از خونه بری بیرون. من نصف دخترای کم سنی ک میشناسم تو کار ادمینی. تایپ . دایرکتور و هزارتا شغل راحت مجازین.کی گفته  برای مستقل شدن باید از خونه رفت بیرون یا کار خیلی سختی کرد‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس بهتر ازمن نمیتونه درکت کنه.یه تنه برامون جهنم درست کرده بود ‌خدایا روزی نبود جنگ نکنه نزنه .حسرت همه چیرو گذاشت تو دلمون .عین نگهبان جهنم بود.خیلی دعا کردم خدا بکشتش.بعضی وقتا تصور میکردم با اره تیکه تیکه ش میکنم

شفای عاجل برای کسایی که میگن چون پدرته هرکاری میتونه بکنه🤲🤲

دقیقا اینا چی میدونن من چی میکشم انشالله خدا تو کاسشون بزاره یکی مثل بابام بفهمه روز و شب چ دردی میکشیم😔😏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دارم والا از پسش بر نمیایم خیلی شر و وحشی و کولیه از ایناس که از دعوا استقبال میکنه زورش هم خیلی زیا ...

بابای منم بد بودمرد راحت شدیم 

ولی وقتی نوجوون بودیم خواهر برادرا هوای همو داشتیم دیگه جرات نمی کرد دست بلند کنه چند بارم پیش همکاراش آبرورش رو بردیم بخاطر پول ندادن هاش 

بجنگ یکم 

دخترتو بدبخت کردی بعد بهش شعار میدی!خب خودت تنهایی بدبختی میکشیدی چرا یکی دیگه رو بدبخت کردی؟!من بال ...

بهش فرصت زندگی دادم این همه ادم مگه همشون خوشبخت و بدون مشکل هستن هنر اینه تو سختی ادم رشد کنه و با ادم درست ازدواج کنه از اشتباهات مادرش درس بگیره ، شوهر منم مثل پدر شما نمیزاره جایی بریم بهم تهمت خراب بودن میزنه به خاطر اون گفتم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

ابجی ناراحت نشو اینا باباهاشون خوبه امثال ماهارو درک نمیکنن که نمیفهمن چی میگیم

راست که میگن با مردم بی درد از غصه سخن گفتن ندانی که چ درد است

کاش یکی مثل پدرامون خدا بزاره تو کاسشون تا بفهمن روز و شب چ دردی میکشیم😭💔

بابای منم بد بودمرد راحت شدیم ولی وقتی نوجوون بودیم خواهر برادرا هوای همو داشتیم دیگه جرات نمی کرد د ...

کتک نزدیمش و از شمر و یزید بدتره برامون بزنیمش از گشنگی میکشمون انقد گدایه

آبروشو ببریم براش مهم نیس حرف مردم براش مهم نیس همه میدونن چطوریه ...

بهش فرصت زندگی دادم این همه ادم مگه همشون خوشبخت و بدون مشکل هستن هنر اینه تو سختی ادم رشد کنه و با ...

بابا اینا همش شعاره

از کجا معلوم تو ازدواج شانس بیاره؟!

من و خواهرم دو تامون بدبخت شدیم پدرم مجبورمون کرد با آدمایی مثل خودش ازدواج کنیم...

فرصت زندگی توی جهنم!

من فکر میکردم بعد بچه دار شدن همه چیز درست میشه همه سعیمم کردم نشد تقصیر من نیست 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

2810