2777
2789
عنوان

خانما نوزادم از کریر پرت شد کف ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست
اینا فایده نداره یه بنده خدایی بچش ضربه به سرش خورد دکتر برد و موار مغز و اینا گرفتن و گفتن همه چی ن ...

خلاصه چکاپ میسه دیگه تاحدودی خیالت راحت میشه ولی نگران نباش انشالله چیزی نشده  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی میخوای دکترنبریش چون اون بنده خدا بعدیک مدت تشنجی شده؟

بابا ولش کن چنتا تاپیک زده همه میگن ببر دکتر خیلی راحت میگه میگه کمر بند نبستم بچه هم گریه نمیکنه.بیشتر خودش داره کریه میکنه اونم چون عذاب وجدان داره.کی بچه یک ماه و نیمه رو بدون کمربند میذاره کریر سرخوش 

هیچ اثری از ضربه رو بدنش نیست اصلا هم بی قراری نمیکنه استفراغم نداره

تو ک دکتر نیستی 

مگه هرکی روبدنش کبودی نبود کاریش نشده 

بچه دخترخاله م افتادزمین نبردنش دکتر بعد رفت کلاس اول گفتن بخشی از حافظه ومغزه بچه خوب کارنمیکنه رفتند دگتر گفتن واسه همون ضربه است 

نوار مغز اصلا این چیزا رو نشون نمیده مگه اینکه ضربه شدید بوده باشه

خب ببریدش حداقل خیال خودتون راحته بعدا میگید اون لحظه که اتفاق افتاد یه کاری کردیم برا بچه بهتر از اینه هیچکاری نکنید و فقط نگران باشید

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

اینا فایده نداره یه بنده خدایی بچش ضربه به سرش خورد دکتر برد و موار مغز و اینا گرفتن و گفتن همه چی ن ...

عزیزم نگران نباش.انشالله چیزی نیس.من بچم بیست روزش بود،از کریر افتاد کف اتاق که موکت بود،چیزیش نشد خداروشکر

تو ک دکتر نیستی مگه هرکی روبدنش کبودی نبود کاریش نشده بچه دخترخاله م افتادزمین نبردنش دکتر بعد رفت ک ...

اییی خداااا آخه دکترم ببرم فقط الکی بچه رو زابراه میکنن دیدم از این موردا که دکتر برده کلی عکس و چکاب گفتن خوبه بچه ولی بعدا اثرشو نشون داده

بچه منم با شدت با صورت خورد زمین.میخوای واسه اینکه خیالت راحت بشه،یه متخصص اطفال ببر

همه میگن ببر دکتر ولی میدونم تو این مورد دکتر کاری از دستش برنمیاد  اگر تا سال دیگه این موقع ها بچم اوکی بود و علامتی نداشت عید قربان براش گوسفند نذر میکنم فقط میسپارم به خود خدا

2810