2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه داری کردین بیاین کمک حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
نه والا منم دخترم چسب منه ! مادرم ۸۰۰ کیلومتر اون ورتره ! دیگه چاره ایی نیست

خداکنه‌ هر چی بزرگتر میشن اوضاع بهتر شه، میترسم بچم ک بزرگ شد من یه آدم دلمرده و افسرده شده باشم 

خداکنه‌ هر چی بزرگتر میشن اوضاع بهتر شه، میترسم بچم ک بزرگ شد من یه آدم دلمرده و افسرده شده باشم

نه بابا انشالله شما هم بهتر میشی به خودت تلقین نکن !!! سعی کن کارهایی که خوشحالت میکنه انجام بدی الان استخر مادر کودک هست میتونید با هم برید یا خیلی جاهای دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا انشالله شما هم بهتر میشی به خودت تلقین نکن !!! سعی کن کارهایی که خوشحالت میکنه انجام بدی الا ...

آره شنیدم هست باید بگردم پیدا کنم‌ ، اگ ماشین داشتم خیلی بهتر میشد اوضاع 

ممنون عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم. اصلا هم نگران نباشید. شرایطتون عادیه و همه این شرایط رو تجربه میکنن. بچه داری فقط صبر میخاد. تو شرایط نرمالشم سخته. حالا اگه احیانن مامان افسرده بشه به هر دلیلی سختتر میشه که اونم با مشاوره یا دارو درست میشه 

سلام اسی جان انشالله که شاد و برقرار باشید تو یه تاپیکی گفته بودید گلوریا مصرف کردید . خواستم ببینم ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب سوالتونو میدم خیلی وقت بود اینجا نیمده بودم. 

من گلوریا استفاده کردم و اشتهام صفر شد حدود ۵ کیلو هم کم کردم ولی توصیه نمیکنم اصلا چون وقتی بسته اول تموم شد ترسیدم بسته دومو نخوردم ولی ب شدت عصبی و افسرده شدم حس میکنم واقیعیت داره ک آمفتامین داخلش هست. اگر قصد لاغری دارید داروخانه ها قرصای معتبر دارن از اونا استفاده کن. 

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب سوالتونو میدم خیلی وقت بود اینجا نیمده بودم. من گلوریا استفاده کردم و اشت ...

مرسی که جواب دادی 

چند کیلو بودید ؟ خیلی کم تاثیر داشت براتون انگار ، بقیه میگفتن هر یه بسته ۸ تا ۱۲ کیلو کم کردن . 

مرسی که جواب دادی چند کیلو بودید ؟ خیلی کم تاثیر داشت براتون انگار ، بقیه میگفتن هر یه بسته ۸ تا ۱۲ ...

خواهش میکنم عزیزم، بیشتر اونایی که خیلی تعریف کردن دارن گروهی تبلیغ میکنن واسه یه فروشنده خاص، ولی خب منم چون میترسیدم منظم نمیخوردم، داخل جعبش یه برگ راهنما هست ک نوشته یک ماه قبل از آزمایش خون قطع بشه، دوره بارداری و شیردهی هم استفاده نشه.