2777
2789
عنوان

کنکور 404 تجربی■■■ استارت مطالعه از یکم مرداد ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 36 پست
ماشاالله.من از خدام بود پزشکی بخونم.به کمک ما چکار داری.بشین بخون.

انگیره ای که کنکوریا دارن خیلس خوبه.. از طرفی یاد دوران کنکور خودم میفتم که زیاد میخوندم و دوباره نیاز دارم به اون حر زیاد درس خوندن

تینا۲۲ساله دانشجوی رشت و دریا، یه سگ هاسکی دارم به اسم  تابستون که بچمه🦁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال داشتم.سنمون بالا باشه ضایع نیست بریم دانشگاه،پزشکی بخونیم؟

ی پیج بود خانم و آقای دکتر اسم مرده شهریار بود اسم زنه فکر کنم سحر، ایما ۳۵ سالگی کنکور دادن و قبول شدن میخوای پیجشونو دنبال کن جالبه

چرا خوب نیست؟

اگر جنس مخالف باشه بحث های دیگه پیش میاد

بحث های دیگه هم که پیش بیاد به حاشیه کشیده میشید و دیگه اون درس خونده کیفیت نداره

هم جنس خودتون باشه گاهی اگر اون شخص پیشرفت خیلی زیادی داشته باشه باعث میشه خودتون رو مقایسه کنید و احساس کنید خیلی پایین تر هستید،  برعکسش هم هست وقتی اون درس نخونه باز هم روی شما تاثیر داره و شما هم میزنی به بیخیالی

تازه شما یه زمانی صرف صحبت با اون شخص می‌کنید که بهتره اون رو درس بخونید یا استراحت کنید 

رد و بدل کردن جزوه هم کار درستی نیست چون شما یک جزوه در سطح خودت داری و جزوه ها گاهی باهم متفاوت هستن شاید جزوه اون شخص در سطح شما نباشه و این تفاوت بیان جزوه ها باعث سردرگمی شما بشه خوندن یه جزوه یا یه کتاب اگر چند بار باشه بهتر از خوندن چندین جزوه متفاوته.

پس چرا خارجیا موفقن؟از ما صدسال جلوترن.

خارجی ها از وقتی چشم باز کردن با جنس مخالف در ارتباط بودن مهد کودک ،دبستان، دبیرستان  همه مقاطعی هستن که خیلی نرمال دختر و پسر کنار هم نشستن

توی ایران که از وقتی یادمه مدارس تک جنسیتی بود ما عادت نداریم به این ارتباط های عادی و نرمال  جنس مخالف توی ذهن و ناخودآگاه ما معنی دیگه ای داره که خودمون متوجهش نمیشیم. 

2810