2777
2789
عنوان

🪭لطفا وارد سایت کارزار بشید 🪭

85 بازدید | 3 پست

عنوان « درخواست اخراج مهاجرین غیرقانونی افغان از ایران »

رو داخل سایت کارزار امضا کنید 

🛑کسی لطفا توهین نکنه مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم🛑 

من دلم برای مردم افغانستان میسوزه 

می دونم همه جا خوب و بد داره و مردم افغانستان اگر گرسنه نباشن نمیان اینجا و شرایط کشورشون خوب نیس و متاسفانه رفتار بدی هم توسط هم وطن های ما باهاشون انجام میگیره 

من با اتباع که قانونی ایران موندن کاری ندارم میدونم مردم هزاره و شیعیان افغانستان ۲ هزار تا شهید تو جنگ با عراق برای ایران دادن و می دونم مردم تاجیک افغانستان هم ریشه ما هستن اصالت ایرانی دارن می تونم مردم هزاره رو درک کنیم کافی یکم سرچ کنید ، تا ببینید چقدر هر روز  به خاطر مذهب شیعه ، دارن قتل عام میکنن به شهادت میرسوننشون ، 

البته فقط ۵ ٪ اتباع افغانستان مستقر تو ایران اهل هزاره هستن که اکثرا قانونی ایران موندن ، 

ولی ۸۰٪ افغان های مقیم ایران غیر قانونی ایران موندن و اقامت ندارن، همین الان قشر ضعیف و کارگر ایرانی به خاطر قضیه اتباع آسیب دیده ، و مسئله الان اینکه امنیت ایران در خطر هس و نگاهی وقتی بندازیم جرم و جنایت هایی می بینیم ک زیاد شده و توسط اتباع غیر مجاز صورت میگیره ، یکی ش ک تازه وایرال شده طراح حادثه تروریستی چاهچراغ ک ب تازگی دستگیر شده و ربایندگان آریا ۳ ساله امیدوارم مردم افغانستان همیشه سلامت و شاد باشن اما اگر غیرقانونی موندن باید برگردن کشور خودشون البته بدون خشونت و اهانت ، چون همه ما انسان هستیم 

اجازه ندیم ایران تبدیل به هزاره ای دیگه بشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام دادم

🙏 ممنون