عنوان « درخواست اخراج مهاجرین غیرقانونی افغان از ایران »
رو داخل سایت کارزار امضا کنید
🛑کسی لطفا توهین نکنه مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم🛑
من دلم برای مردم افغانستان میسوزه
می دونم همه جا خوب و بد داره و مردم افغانستان اگر گرسنه نباشن نمیان اینجا و شرایط کشورشون خوب نیس و متاسفانه رفتار بدی هم توسط هم وطن های ما باهاشون انجام میگیره
من با اتباع که قانونی ایران موندن کاری ندارم میدونم مردم هزاره و شیعیان افغانستان ۲ هزار تا شهید تو جنگ با عراق برای ایران دادن و می دونم مردم تاجیک افغانستان هم ریشه ما هستن اصالت ایرانی دارن می تونم مردم هزاره رو درک کنیم کافی یکم سرچ کنید ، تا ببینید چقدر هر روز به خاطر مذهب شیعه ، دارن قتل عام میکنن به شهادت میرسوننشون ،
البته فقط ۵ ٪ اتباع افغانستان مستقر تو ایران اهل هزاره هستن که اکثرا قانونی ایران موندن ،
ولی ۸۰٪ افغان های مقیم ایران غیر قانونی ایران موندن و اقامت ندارن، همین الان قشر ضعیف و کارگر ایرانی به خاطر قضیه اتباع آسیب دیده ، و مسئله الان اینکه امنیت ایران در خطر هس و نگاهی وقتی بندازیم جرم و جنایت هایی می بینیم ک زیاد شده و توسط اتباع غیر مجاز صورت میگیره ، یکی ش ک تازه وایرال شده طراح حادثه تروریستی چاهچراغ ک ب تازگی دستگیر شده و ربایندگان آریا ۳ ساله امیدوارم مردم افغانستان همیشه سلامت و شاد باشن اما اگر غیرقانونی موندن باید برگردن کشور خودشون البته بدون خشونت و اهانت ، چون همه ما انسان هستیم
اجازه ندیم ایران تبدیل به هزاره ای دیگه بشه