2777
2789

من تو اولین رابطه که بودم خیلی خودم بودم کلا دختر ساده ایم اهل هیچ ادا و خیانت نیستم

خیلی اذیت شدم بعد یه رابطه 

بهش گفتم من میترسم اعتماد کنم قلبم باز کنم

هی میکفت تو دوستم نداری 

قلبم باز کردم و غرق شدم 

اخر ولم کرد رفت وقتی وابسته شدم 

کات کردیم 

خودش پیام داد جواب دادم

چند روز بعدش باز بلاکم کرد بدون حتی خدافظی رفت

خیلی حس بدی گرفتم هنوز که هنوزه بعد چندین ماه خوب نشدم

کارما میزنه خیلیم بد میزنه اما جوریه که تو متوجهش نمیشی،  موقعی ک به یه چیزی نیاز داره، منتظرش نباش فقط بهش امید داشته باش

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به کارما نداره شما باید از این رابطه درس بگیری و تجربه بشه برات همه آدم نمیان که بمونن و اکثرا ...

میتونست محترمانه خدافظی کنه بره نه که با یع دکمه بندازتم دور ادما حس دارن

کار خوبی کردی میگم اون رابطه رو چقد طول کشید فراموش کنی خوب شی

خیلی سال گذشته ،بیشتر از ده سال و الان دیگه هیچ حسی بهش ندارم ،حتی چندوقت پیش دیدمش ولی مثل غریبه ها بود برام و انگار نه انگار یه زمانی واسش میمردم و خودمم تعجب کردم از اینکه چرا انقدر بی تفاوتم بهش 

آخه من عاشقش بودم و جونم به جونش بسته بود ،دیوانه وار میخواستمش 

بعد از جدایی قسمت سختش شش ماه اول بود و بعد از شش ماه دیگه رفته رفته اوکی شدم 

برای منم مثل شماها بود یه ادم سم عوضی و اشتبا . بعد از یکسال و دوماه وقتی خوب وابسته شدم و توی اوج باور که صددرصدی میاد  . منو ول کرد  مسدود میکرد بعد ١٠روز بازش میکرد میگفت گوشیم خرابه  باز حرف خوب میزد دلموو طمع می انداخت  دوباره دو روز بعدش مسدود ... نگو این خیانت می کرده 

الله لعنتش کنه خیلی دروغگو یود بی معرفت نامرد روز اول چه بود اخرچی شد

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم

اینا را نوشتم یادگاری چون دیگه اگه بیاتم زجرایی که بمن داد یادم نرفته تا ابد  . خیلی  ظالم و بی رحم وبدتر از کافر بود الان نزدیک ٣ماهه کات کردم// روزای اول ا ٣ هفته خیلی  خیلی  سخت بود   ولی  حرفاش توی گوشم تکرار میشه وقتی چیزی منو یاد اون میندازه حس میکنم همه اش خواب بود 

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم