2777
2789
عنوان

وسواس فکری

85 بازدید | 12 پست

من ۱۷ سالمه وسواس شدید دارم خیلی استرس و اضطراب دارم. خانواده ام برای روانشناس هزینه نمیکنن و فکر میکنن من حالم خوبه درحالیکه روزی صدبار فکر خودکشی و فرار از خونه میکنم. خواهرم قبلا داشته و الان خوب شده مامانم فکر میکنه منم مثل اونم ولی وسواس من واقعا شدید و اذیتم میکنه. مامانم نه تنها روانشناس برام نمیگیره هم باهام جنگ میکنه هم بهم روزی چندبار میگه تو لایق این مریضی هستی. بیشتر این استرس هامم بخاطر لجبازی های مامانمه.

چکارکنم واقعا خسته شدم

وسواس فکری در چه مورد داری عزیزم؟ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشتن و خدا

عزیزم ۱۷ سالته یا ۲۲؟ چون تو یکی از تاپیک هات زدی ۲۲ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
کشتن و خدا

درمورد کشتن خودت وسواس داری؟! بعد خدا چی درمورد اون وسواس ت چیه 

دارم درس میخونم ولی این وسواس نمیزاره درسمم خیلی خوب بود

بابونه بخر ، هر شب دم کن و بخور هم خواب آوره هم ذهنت آروم می کنه 

بعدظهرها برو پیاده روی ، این انرژی که می خواد به صورت افکار وسواسی بره تو مغز ، با پیاده روی می ره تو پاها و مصرف می شه

سعی کن کلاس یوگا بری ، یوگا هم برای تمرکز خوبه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
درمورد کشتن خودت وسواس داری؟! بعد خدا چی درمورد اون وسواس ت چیه

اعضای خانواده مثلا باهم که بحثشون میشه من میترسم بکشمشون حتی سر چیزای خیلی کوچیک هم این فکر تو ذهنم میاد

راجع به خدا هم اینطوریم که هرچیزی رو توی جهان میبینم به خدا ربطش میدم مثلا زیست که میخونم میگم خدا چطوری نشسته این سلولهارو طراحی کرده یا اینکه مثلا فلان کار خدا نظم نداره و .....

اعضای خانواده مثلا باهم که بحثشون میشه من میترسم بکشمشون حتی سر چیزای خیلی کوچیک هم این فکر تو ذهنم ...

عزیزم زیادی ذهنت و درگیر افکار منفی نکن!! درمورد دعوای اعضای خانواده ت میتونم درکت کنم حق داری اینجور مواقع عصبانی میشن بعضیا همچین افکاری میاد سراغشون این دست خودت نیست درمورد درست هم سعی کن تمرکزت فقط رو درس باشه حواستو زیاد پرت نکن اگر میخوای درمورد زیبایی های جهان و افریده های خدا فکر کنی مانعی نیست ولی نزار ذهنت مسموم و منفی نگر بشه!! باید بدونی هرچیزی در حالی که بی نظم بنظر میرسه بانظمه و حکمتی پشتش هست! افکارت رو گسترش بده بیشتر فکر کن درمورد جهان افرینش می بینی چیزهای ب نظمی که می بینیم درست کنار بی نظمی ها هست که به چشم میاد! زیبا در کنار زشت به چشم میاد انسان خوب در کنار انسانهای بد، اب در کنار اتش، عشق در مقابل نفرت، سالم در کنار بیمار، زرنگ در کنار تنبل  و.... 

اعضای خانواده مثلا باهم که بحثشون میشه من میترسم بکشمشون حتی سر چیزای خیلی کوچیک هم این فکر تو ذهنم ...

تو اول باید در یه محیط اروم و بی سر و صدا باشی تا بتونی درست فکر کنی و تصمیم بگیری وقتی تو یه محیط پر از تشویش و استرس زایی هستی طبیعیه اینجوری باشی و طبیعتا به داروهای اعصاب نیاز پیدا میکنی هرچند این قرصها فقط مغزت رو منجمد میکنن و باعث فراموشی میشن الان که داری تحصیل میکنی برات خوب نیست بخوری نهایتش اگر دیگه خیلی نتونستی تحمل کنی و داشتی دیوونه میشدی و اختلال خواب هم داشتی ناچارا باید مصرف کنی ولی تمرکزت روی درسها کمتر میشه و باید بیش تر بخونی! اگر هدف داری و واقعا میخوای موفق بشی سعی کن مقاومت کنی با فکر کردن به هدفت امیدوار کن خودتو