2777
2789
چرا؟میشه دلیلش هم بگی

بدترین شرایط شد برا انگیزه ،کسی منو ببینه از فکرشم نمیگذره. چ روزایی داشتم و دارم از بس حفظ ظاهر میکنم و دنبال ترحم نیستم ،از همه کسایی ک میشناسم و بهترین شرایطا رو داشتن از لحاظ موفقیت تحصیلی و شغلی و حتی شخصیتی جلوترم 

کچی کورد🪷☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگم خودم یا زوده😅😅😅دانشجو مهاجر(مهاجرت تحصیلی نبوده ولی الان دانشجوام)شاغل و پر از تجربه زندگی،ک ...

عزیرم اسپانیا زندگی میکنین؟

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
چرا خب اینم یه نوع موفقیته که فرد تونسته یه ازدواج موفق با کیس مناسب داشته باشه

نه اینکه موفقیت یک زن رو توی شوهر کردن دونسته بشه درست نیست

ی زن خودش باید قوی باشه و رشد کنه ن با پول همسرش 

البته نظر منه این 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
امیدوارم همیشه همین حس رو داشته باشید، من ۳۳ سالمه اونقدر برای پیشرفت جنگیدم و تلاش کردم که الان دیگ ...

دقیقامنم گاهی حس خستگی دارم اماهنوزبه هدفام نرسیدم پس بایدادامه بدم  مجردی؟

چیزی که مرا ب زندگی بندد نیست.
خواهرم اتاق نداشت درس بخونه توحموم میخوندالان یک وکیل موفقه وپولدار

خواهر شما واقعا موفقه 👍نه اونایی که  میگن شوهر پولدار تور کردن دمش گرم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه عزیزم اگر یه زن معمولی باشی این دستاورد بزرگیه

نه واقعا خودمون ، داریم خودمونو میاریم پایین 

ی زن حتی توی پست ترین شرایط زندگی هم بدون مزد میتونه روی پاش وایسه 

نه عزیزماسپانیا رو مسافرت رفته بودمهلندم من

خیلیم عالی هرجا هستید شاد باشید عزیزم

شغلشون و کاری که باعث موفق شدنشون شد

یکیشون رو که خیلی دوست دارم مادربزرگِ مادرم هستن که تو کودکی خیلی سختی کشیدن بدون والدین بزرگ شدن ازدواج کردن پزشک زنان بودن و بسیار باهوش و زرنگ و با عرضه بودن همسرشون رو خیلی زود از دست دادن و با اون همه بچه زندگی رو از صفر شروع کردن و بهترین زندگی رو ساختن و تو اون زمان چند زبان بلد بودن و چندین هنر داشتن 

تا آخرین روزای زندگیشون هم محتاج کسی نبودن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دقیقامنم گاهی حس خستگی دارم اماهنوزبه هدفام نرسیدم پس بایدادامه بدم مجردی؟

نه بابام وضعش خوب بود تا بیست سالگی مجرد بودم همه تلاش هام فقط درس خواندن بود، از ۲۰تا ۳۳ متآهلم، تلاش هام واسه ساخت زندگی و بچه داریم بود، فقط و فقط خودم و شوهرم بودیم کسی ازمون حمایتی نکرد فقط جهیزیه و سیسمونی بهمون دادن همین، حالا می بینم خیلی اذیت شدم، خیلی سختی کشیدم، بقیه همسن و سالام خیلی راحت تر زندگی کردند.

امیدوارم همیشه همین حس رو داشته باشید، من ۳۳ سالمه اونقدر برای پیشرفت جنگیدم و تلاش کردم که الان دیگ ...

شما چه پیشرفت هایی داشتید؟من همسن شمام و هیچ دستاوردی نداشتم و افسردگی شدید هم دارم 

نه بابام وضعش خوب بود تا بیست سالگی مجرد بودم همه تلاش هام فقط درس خواندن بود، از ۲۰تا ۳۳ متآهلم، تل ...

مهم اینه الان توخوشی هسین خیلیاهمسن شماهنوزخونه ندارن حتی بالاترازسن شما

چیزی که مرا ب زندگی بندد نیست.