2777
2789
شما بودین کات میکردین

بله بله بله 

بخدا حیف وقت و جوونی 

من طرف مقابلم بهم برداشت گفت از وقتی با منی خوشگل تر شدی بخدا آدم مناسب ات بیاد نمی‌گذاره حس ناکافی بودن بهت دست بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی کدوم خوشگل خوشگلی که با عمل زیبایی و آرایش باشه که مشخصه پسرای ایرانی جورین که از تمام دنیا ...

پسرای ایرانی ماشاالله اعتماد ب نفسشون آسمون و خراب کرده رو سرمون 😂

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
این مامانای ایرانی جوری به پسرشون اعتماد به نفس میدن ک همه خودشونو پرفکت میدونن از اون ور دختراشونو ...

دقیقا🙄 شوهر من ۱۷۵هست من  ۱۶۳. چپ میره راست میره   جلوی بچه هام   بهم میگه کوتاهی!   با پوزخند. چی بگم  بهش با این سن ش😑  ده سال بزرگتره و ۴۳سالشه خجالت هم  نمیکشه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پسرای ایرانی ماشاالله اعتماد ب نفسشون آسمون و خراب کرده رو سرمون 😂

خب خانوم محترم  این همه پسر ایرانی بوده زنش خارجیه مثلا ساعد سهیلی یا کریم انصاری فرد  

کلا دخترای غربی به این نتیجه رسیدن  که ازدواج با پسرای ایرانی پایدار تره

آقا 
خب خانوم محترم این همه پسر ایرانی بوده زنش خارجیه مثلا ساعد سهیلی یا کریم انصاری فرد کلا دخترای غر ...

وایییی 🤣 واقعا حرفی ندارم حله 🙄😂

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
میشه بگی کدوم خوشگل خوشگلی که با عمل زیبایی و آرایش باشه که مشخصه پسرای ایرانی جورین که از تمام دنیا ...

خب اگه از تموم دنیا خواهان دارید برید همونارو بگیرید

به جز خروارها اعتماد به نفس و یه شکم گنده و جیب خالی و ننه ای که تا زمان مرگ بهش وابسته اید که چیز دیگه ای ندارید

بعدم شما اشتباه نکن برادر اونایی که خواهان دارن مدل ها وبازیگرهای ایرانین شما پارسا پیروزفر نیستی که از همه دنیا خواهان داشته باشی🤣

2810