2777
2789
خب اگه از تموم دنیا خواهان دارید برید همونارو بگیریدبه جز خروارها اعتماد به نفس و یه شکم گنده و جیب ...

یه چیز دیگه یادت رفت 

خب ماها دستمون به اونا نمی‌رسه  اگر نه الان مجرد نبودیم 

آقا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خانوم محترم این همه پسر ایرانی بوده زنش خارجیه مثلا ساعد سهیلی یا کریم انصاری فرد کلا دخترای غر ...

بازیگرها و فوتبالیست ها و مدل های ایرانی بله نه اکبر سگ سیبیل از چلغوزآباد

کلا پولدار باشی همه جا خواهان داری

بازیگرها و فوتبالیست ها و مدل های ایرانی بله نه اکبر سگ سیبیل از چلغوزآبادکلا پولدار باشی همه جا خوا ...

مگه همه جا مثل ایران فکر میکنن 

همشهریمون زنش دانمارکیه 

پولدارم نیستن 

همون جور که فرهنگها فرق داره طرز فکرم فرق داره 

آقا 
2805
بگو خداروشکر میکنم دکل ایرانسل نیستم

اخه خودش هم بلند نیست  که اینطور  بهم    میگه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مگه همه جا مثل ایران فکر میکنن همشهریمون زنش دانمارکیه پولدارم نیستن همون جور که فرهنگها فرق داره طر ...

وای تو خیلی داغونی شک ندارم الان با زیرشلواری راه راه و یه شکم گنده کنترل به دست نشستی شبکه ها ایرانو عوض میکنی در صورتی که ۴۰ سالت شده و هنوز ور دل ننه ات نشستی و حتی دختر صغرا سگ دست بند انداز سر کوچه تونم بهت شوهر نکرده هرشب خواب یه دختر روسو میبینی که زنت شده

آره دخترای دانمارک برات خودزنی میکنن برو بگیرشون البته اگه تونستی اونورتر از سر کوچه تون بری🤣🤣🤣🤣

منم دیگه ریپلای نکن با تصورت کهیر میزنم😂🤣

مگه همه جا مثل ایران فکر میکنن همشهریمون زنش دانمارکیه پولدارم نیستن همون جور که فرهنگها فرق داره طر ...

خب شما هم   برو   دانمارکی  بگیر

کسی جلوتون رو نگرفته

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پول ندارم برم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باز خوبه خودتون   جواب خودتون رو میدید.  اون  خانم های  خارجکی که شما میفرمایید    با اقایون   جذاب و پولدار  ایرانی  ازدواج میکنن...کلا  مرد ایرانی  محبوب   نیست...بخاطر  تفکرات و  رفتارهای    خاصشون.