2777
2789
عنوان

امروز لاک بزنم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 71 پست
عزاداری باید دلی باشه نه ظاهری.تو قرمز بپوش لختی برو بیرون اما از ته ته دلت یه سلام بده ب امام حسین ...

اصلا شما بگو ببینم میشه تو ظاهر یه کیک کپک زده یا تخم مرغ که ظاهرش خرابه مثلا پوسته ش خراب شده یا مثلا شکلاتی که دراثر مجاورت داشتن با هوا آلوده شده خراب شده میشه توش درونشون سالم باشه؟! میشه مصرفش کنی؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله امام حسین ب لباس مشکی ما احتیاج نداره راه و روش انسان حسینی باید باشه . حالا مشکی پوشیدن یجور حر ...

من قسمت مشکی رو نگفتم

من خودم فقط یه مانتو مشکی دارم یه شال مشکی همه رنگییییی

ولی حجاب دارم با لختی بودن و دلی عاشق حسین بودنم مخالفم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
بلاخره از کوزه برون تراود که در اوست عزیزم خیلیا حتی از همین شمر و یزید گرفته تا کساییکه پولشویی میک ...

خانم باسواد وقتی کسی از ته قلبش تورو دوست داشته باشه سعی میکنه تورو نرنجونه‌.

تو اگه قلبا امام حسینو دوست داشته باشی حفظ حرمت میکنی براش . 

حالا ک نوکر امام حسینی برا چی لاک نزدن برات سختته؟حرفات ضد و نقیضن 🥴

متوجه نمیشم یعنی اینقدر نامفهوم حرف میزنم ؟ عرض کردم پیشنهادم برا کسی که سختشه اینه من خودم تاحالا لاک نزدم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

یزید هم همه کار میکرد خوب بود ریاکار نبود نه😐

بله یه نگاهی به باباشون معاویه بندازید لااقل یزیدو همه میشناختن😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

کاری ندارم خودمم مذهبیم ولی ادم یک رنگ از ادم ریا کار باطن قشنگ تری داره بعضی از مذهبی ها رو ادم میب ...

یزید هم اتفاقا ظاهر رو حفط نمیکرد شراب میخورد بزم زنانه میرفت و ... و میگفت دلم با اسلامه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
عزاداری باید دلی باشه نه ظاهری.تو قرمز بپوش لختی برو بیرون اما از ته ته دلت یه سلام بده ب امام حسین ...

مثل این میمونه طرف خیانت کنه و بگه من عاشقتم تو قلبم فقط تویی اون فقط ظاهر کاره

دل و عمل باید یکی باشه عزیزم

ادعای دوست داشتن بدون نشون دادن نمیشه

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
رنگ قرمز ب نظرم توی چشمه ولی رنگ های دیگ زیاد نه ب نظرم

اگه برات نماز مهمه و موقع نماز پاک میکنی که هیچ

من بیشتر برا نماز میگم وگرنه چه اشکال داره بزن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/