2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیلا جون من به خاطر مشکل چند سال نازایی مامانم تک فرزندم ....خیلییییییی افسوس میخورم کاش خواهر یا برادری با فاصله سنی کم داشتم ....بعضی موقعیتها تو زندگی پیش میاد که احساس میکنم اگه داشتم اینقدر تنها نبودم ...هیچوقت تصور داشتن فقط ی بچه رو ندارم ...دوست ندارم دخترم تک فرزند باشه ...تا خدا چی بخواد..
2805
سلام مامانای گل این هفته شو لباس کودک و مادر در تهران و کرج برگزار میشه :

- لباسهای مارکدار کودک carters-gap- deiesny-baby clup-oshkosh-carmell -... از بدو تولد تا 12 سال
-جوراب - جوراب شلواری های ترکیه ای با طرح های خوشگل و جنس عالی
- کفش و پاپوش
- شال و کلاه
- پتو - حوله - پیش بند - جغجغه - و خرده ریز سیسمونی
- لباس برای مامانا + لباس زیر مامانا

این هفته کفش - شال و کلاه و لباسهای گرم رو حراج کردم پس میتونید خرید خوبی داشته باشید .

ادرس و زمان شو تهران :
ستارخان - خیابان شادمان = شادمهر - کوچه گل افشان - پلاک از ساعت 3.5 تا 6.5 روز 5 شنبه = 24 اذر ماه

ادرس و زمان شو کرج = بلوار حدادی(کرج نو ) - نبش گلها خیابان گلها - باشگاه ایلیا نوین از ساعت 11 صبح تا 1 بعد از ظهر و 4.5 تا 6.5 بعد از ظهر = 25 آذر ماه

فردا یکسری کارهای جدید میرسه که عکسشو میزارم تو تاپیکم میتونید نمونه کارها رو از سه شنبه تو تاپیک ببینید .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441&postID=6597592#6597592

تعداد لباسها خیلی زیاده و من نمی تونم از همش عکس بزارم .

قیمتها عالیه چون ما خودمون وارد کننده هستیم و شما میتونید لباسهای مارکدار رو بدون واسطه بخرید . اگر سوالی داشتید با شماره 09390386090 تماس بگیرید .

با تشکر

.تور هوایی مشهد 135 با صبحانه نهار شام ترنسفر فرودگاهی هتل 3 ستاره منو انتخابی سرویس رایگان به حرم نزدیک حرم 10 مین پیاده روی برای جمعه تا یکشنبه شنبه تا دوشنبه یکشنبه تا سه شنبه 88548824 اسدی
.تور هوایی مشهد 135 با صبحانه نهار شام ترنسفر فرودگاهی هتل 3 ستاره منو انتخابی سرویس رایگان به حرم نزدیک حرم 10 مین پیاده روی برای جمعه تا یکشنبه شنبه تا دوشنبه یکشنبه تا سه شنبه 88548824 اسدی
..تور هوایی مشهد 135 با صبحانه نهار شام ترنسفر فرودگاهی هتل 3 ستاره منو انتخابی سرویس رایگان به حرم نزدیک حرم 10 مین پیاده روی برای جمعه تا یکشنبه شنبه تا دوشنبه یکشنبه تا سه شنبه 88548824 اسدی
..تور هوایی مشهد 135 با صبحانه نهار شام ترنسفر فرودگاهی هتل 3 ستاره منو انتخابی سرویس رایگان به حرم نزدیک حرم 10 مین پیاده روی برای جمعه تا یکشنبه شنبه تا دوشنبه یکشنبه تا سه شنبه 88548824 اسدی
2810