2777
2789
سلام دوستان
بیایین دوباره این تاپیکو راه بندازین و نظراتتونو در مورد بچه دوم بگین
من هنوز بعد از یک سال سردرگمم
نمیدونم اری یا نه
خدایا ...مارا ببخش بخاطر همه درهایی که زدیم و هیچکدام خانه تو نبود!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ..منم بازی ..
رویا جان منم دخترم 3 سالشه و دودل هستم ..داشتن خواهر یا برادر و برای دخترم دوست دارم اما از خیلی چیزا میترسم ....
تلاش کن تو زندگی مثل درختی باشی که اگه کسی بهت لگد زد"شکوفه "بارونش کنی...!
2805
سلام ونوشه جان
دلم برات تنگ شده بود یه چند وقتی تو سایت دنبالت میگشتم
راستش من از موقع سقطم دیگه جلوگیری نداشتم و تاحالا هم که خبری نیست اگه این ماه هم نشه جدی جدی دیگه بیخیال میشم. میچسبم به همون یه دونه .ایشالاه که جای 4تا بچه دستمو بگیره.
فقط و فقط از خدا میخوام که هیچ وقت پشیمون نشم.
سلام منم یه دخمل 19 ماهه دارم که عاشقشم دوران بارداری واسه منم یکی از شیرین ترین دوران زندگیم بود.خصوصا این که دخترم بعد از تولد و تا این لحظه دختر کم زحمتی بوده اما با بچه دوم واسه خودم مخالفم راستش میترسم جنسش جور نشه به خودم نمیبینم دو تا دختر بزرگ کنم دوست دارم یه پسر هم داشته باشم ولی جرات ندارم اگه بازم دختر شد چی؟؟؟؟؟//
سلام راضیه جان ، اگر دختر هم شد که برای بچه اولت خیلی بهتره ...منم خیلی به این موضوع فکر کردم .دیدم بچه دوم بیشتر برای آینده بچه اوله پس زیاد بهش فکر نمیکنم ..البته اگر جنس بچه ها متفاوت باشه خوب برای مامان باباها بهتره
تا نظر خدا چی باشه
تلاش کن تو زندگی مثل درختی باشی که اگه کسی بهت لگد زد"شکوفه "بارونش کنی...!
سلام بچه ها من هم هستم

دختر من سه سال و 10ماهشه . من خیلی دوست دارم یه فرزند دیگه داشته باشیم ولی شاغل هستم
اصلا شاید کارم رو ترک کردم . به نظرم نباید بین دو تا بچه زیاد فاصله بیافته .

من ماه تولد بچه خیلی برام مهمه . به طالع بینی اعتقاد دارم . یعنی میشه تو اون ماهی که می خوای بچه به دنیا بیاد .

نظرتون چیه ؟ راستی سال 1390 چه سالیه ؟
نسترن مامان به کلبه عاشقانه ما خوش اومدی دخترم
سلام دوستان منم یک دختر 20 ماهه دارم ودر حال حاضر 4 ماهه باردارم اونم دوقلو.منم مثل بهار جون زمان تولد بچه خیلی برام مهم بود البته من بیشتر دوست داشتم نیمه اول باشه.ماهش خیلی فرق نمی کرد. من میخواستم زود 2 تا بچم رو بیارم و یکباره از بچه داری راحت شم ولی نشد. اصلا فکر نمی کردم دو قلو بشه زمانی که فهمیدم که قلب دوتاشون تشکیل شده بود و برای سقط دیر شده بود.
با اینکه خودم نی نی دوم می خواستم ولی بخاطر شرایطم خیلی دپرسم اونقدر که به همسرمم منتقل کردم .
سوگند جان بهت تبریک می گم .

عزیزم چرا دپرس باشی . خواست خدا اینطوری بوده که تو دوقلو داشته باشی . یه وقت ناشکری نکنی ها .

اصلا هم نگران نباش . توکل کن به خدا
نسترن مامان به کلبه عاشقانه ما خوش اومدی دخترم
سلام ونوشه جان
اخه تفاوت سنیشون دیگه میشه 8 سال به بالا درضمن منم واسه دومی خیلی شک و دودلی دارم.بچه بزرگ کنم تحویل کی بدم . تحویل این جامعه بدم یا معتادش کنن یا ...هزارتا یا میشه گفت که اینجا جاش نیست.
خیلی نسبت به آینده بدبین و دلسرد شدم.
2810