2777
2789
عنوان

مریضی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 93 پست
آندوسکوپی شوهرم راصی نمیشه بخاطر دخترمچون دخترم خیلی حساسه و به شدت ترسو اگه بره اندوسکوپی میترسه حا ...

اندوسکوپی رو واسه بچه ها یه بیهوشی کوچولو میدن که اذیت نشن و چیزی نفهمن عزیزم

همه این چیزایی که گفتین تو اون آزمایش معلوم میشه یا فقط حساسیت؟

عزیزم زیاد از اون آزمایش اطلاع ندارم ولی فقط حساسیت با آزمایش مشخص میشه فکر کنم 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مطمئن باش مشکل از روح و روانشه بنظر من با مشاور یا روانشناس کودک صحبت کنید این بچه داره نگرانی ...

اخه بچع چطوری با روانشناس صحبت میکنه 

دخترم اصلا با هیچکی حرف نمیزنه انقد میگم مامان و دختر باید باهم دوست بشن هرچی باشه به هم بگن میگه هیچی نیس دست بردار

تو بچگی این مشکل رو داشت یا تازگیا

والا تو بچگی داشت اسید معده داشت بالا میاورد بعداز چندسال گفتن میکروبه خدارو شکر ولی الان خوب شد با دارو

بلاخره پیداش میشه  یه روز رنگین کمون"^"دیگه نمیگیره هیچوقت رنگ غم آسمون😔
میدونم عزیزم آمپول میزنن ای کاش راضی بشه ببرم خیال منم راحت بشه

حالا بازم باهاش صحبت کن،بگو بچه گناه داره شاید با یه داروی ساده یا یه رژیم غذایی که دکتر بده خوب بشه،خیال خودتونم راحت میشه

اخه بچع چطوری با روانشناس صحبت میکنه دخترم اصلا با هیچکی حرف نمیزنه انقد میگم مامان و دختر باید باهم ...

روانشناس کودک داریم کارش همینه و بلده عزیزم 

وقتی بچه ساعتات خاصی دچار مشکل میشه مطمئن باشید مشکل جسمی نیست 

عزیزم یه مدت پرهیز غذایی کن سرخ کردنی و ترشی جات و سردی اصلا نده شیره انگور و عسل بده کره بده

توی فصلی هم هستیم که البالو گیلاس هم زیاد میخورن این چندروزم شربت و بستنی خورده اینطور شده انشالله که چیزی نیست

بعد دیدی خوب نشد ببر اندوسکوپی

بلاخره پیداش میشه  یه روز رنگین کمون"^"دیگه نمیگیره هیچوقت رنگ غم آسمون😔
حالا بازم باهاش صحبت کن،بگو بچه گناه داره شاید با یه داروی ساده یا یه رژیم غذایی که دکتر بده خوب بشه ...

نمیدونم چرا مردا اینطورین کار هر روز و شب من گریس ولی امشب انقد گریه کردم التماسش کردم گفت خودتو میخوای بکشی بکش نمیبرم آندوسکوپی فردا میرم به داداشم بگم بااون ببرم

روانشناس کودک داریم کارش همینه و بلده عزیزم وقتی بچه ساعتات خاصی دچار مشکل میشه مطمئن باشید مشکل جسم ...

خب منم تو اون موندم که از صب تا شب اونطوری نمیشه وگرنه هر کاری لازم باشه میکنم سردرگم موندم میگم یعنی چی بچه از صب تا بعدازظهر بخوره بازی کنه بعدازظهر به بعد حالش بد بشه نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم چرا مردا اینطورین کار هر روز و شب من گریس ولی امشب انقد گریه کردم التماسش کردم گفت خودتو میخ ...

از دکتر بپرس چطوریه دقیقا بعد یواشکی ببرش اگه میتونی،بگو من مادرم دلم اروم نمیگرفت اگه نمیبردم