2777
2789
عنوان

مریضی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 93 پست
حس میکنم دخترت الرژی دارهباید بگردی بببینی به چه خوراکی الرژی دارهمیتونی ازمایش کالپروتکشن بدی مشخص ...

اگه آلرژی باشه که صب یا مثلا ظهرا هم میشه 

این فقط از بعدازظهر به بعد اینطوری میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم اره شنیدم ولی گل دختر تو ندارهالکیه مگه،از ازمایش مهمتر نداریم که سالم بودهمن میگم حساسیت غذایی ...

اونیکه شنیدین بچه سرطان معده داشت؟

نه میکروب معده که آزمایش دادیم نداشت

عجیبه ،به لحاظ روحی مشکلی ،استرسی نداره!!؟

والا نمیدونم 

بعد سقط من خیلی ناراحت میشد گاهی میگفتم شکمم درد میکنه ولی نه تا این حد بعد سرما خوردگی اینطوری شده

اونیکه شنیدین بچه سرطان معده داشت؟نه میکروب معده که آزمایش دادیم نداشت

نه عزیزم اون اصلا دل درد اینا نبود،بچه سرطان خون داشت

نگران نباش،انرژی منفی هم دور خودت جمع نکن

یه اندوسکوپی ساده نشون میده دل دردش از چیه،خیالتون راحت میشه

پسر من شبهایی که استرس داره و نگرانه همینجوری میشهباور میکنی برای چه چیزهایی که از نظر ما مهم نیست و ...

این بچه توداریه اصلا نمیگه انقد ازش میپرسم میگه هیچی نیس نه 

یکم ب چیزایی ک میخوره دقت کن ببین شاید ب یکیشون حساسیت داره پسر من اگ دلستر و نوشابه بخوره بالا میار ...

حسایت که فکر نمیکنم باشه چون فقط شبا میشه

ولی اولین بالا اووردنش بعد نوشابه خوردن بود

نه اون ازمایشو دکتر ننوشته بود آزمایشه خون هست اون؟

بله یه جور آزمایش خونه 

إزمایش حساسیت غذایی 

یا بچه رفلاکس داره یا به چه چیزی حساسیت داره میخوره حالش بد میشه 

شایدم بچه سندروم روده تحریک پذیر داره مثلا بعد ناراحتی یا استرس یا عصبی شدن دل‌درد بگیره 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولا شب تشدید میشه مثل کولیک دیکه شبا میاد سراغ بچه یارفلاکس ک ۸شب به بعد تشدید میشه

نمیدونم والا سه بار فوق تخصص گوارش کودکان بردم چیزی نمیگن که چیکار کنم دوباره شنبه ببرم ببینم اون ازمایشا رو مینویسه

نه عزیزم اون اصلا دل درد اینا نبود،بچه سرطان خون داشتنگران نباش،انرژی منفی هم دور خودت جمع نکنیه اند ...

آندوسکوپی شوهرم راصی نمیشه بخاطر دخترم

چون دخترم خیلی حساسه و به شدت ترسو اگه بره اندوسکوپی میترسه حالش خیلی بدتر میشه ولی من راضیم اگه شوهرم نبره خودم تنهایی میبرم

بله یه جور آزمایش خونه إزمایش حساسیت غذایی یا بچه رفلاکس داره یا به چه چیزی حساسیت داره میخوره حالش ...

همه این چیزایی که گفتین تو اون آزمایش معلوم میشه یا فقط حساسیت؟