2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط شه

218 بازدید | 16 پست

شوهرم خیلی بده امشب تا سرمرگ کتکم زد از وقتی فهمیده باردارم بدتر شده تروخدا اگه راهی هس برای سقط تو خونه بگین  با اینده بچه بی گناه بازی نکنم جدا میشیم اخرش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه رو شما تنهایی به وجود اوردی که از وقتی فهمیده باردارید بدتر شده بچه نمیخواست مواظب بود

دقیقا جوری رفتار میکنه که انگار تقصیره منه دوبار سر همین موضوع کتکم زده حتی یه چیزی دلم بخواد نمیگیره 

دقیقا جوری رفتار میکنه که انگار تقصیره منه دوبار سر همین موضوع کتکم زده حتی یه چیزی دلم بخواد نمیگیر ...

اصلا غصه پولو نخور بیخیال باش .بچه رو نگه دار. ببین واکنش همسرت چیه .

خدا به داد همه برسه به بعضی ها هم قبل هر چیزی عقل بده بچه ی اوله؟

آمین🙏🏻 فک میکردم سرعقل میاد از وقتی باردار شدم خودشو بیشتر ثابت کرد که نه لیاقت منو داره نه بچرو بله بچه اولمه 

اصلا غصه پولو نخور بیخیال باش .بچه رو نگه دار. ببین واکنش همسرت چیه .

پول مهم نیس خدا روزی رسونه اخلاقش بده با اینکه میدونه باردارم کتکم میزنه باهام سرده هرچی از دهنش درمیاد میگه بچه هم مهم نیس میگه خودت هرجور دوس داری اصلا توجه نمیکنه

میدونم کدوم قرصارو میگی مشکل اینجاست از کجا پیدا کنم

همه جا هست فقط باید هزینه اش رو پرداخت کنی 

الانم که همه جا برای همه چی بازار سیاه راه انداختن امیدوارم هر چی خیره سر راه شما قرار بگیره