2777
2789
عنوان

ای خدا من چه خانواده مزخرفی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 125 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره میفهمم ولی من موتور دوست دارم چون همه هم سن و سالام دارن

چون هم سن و سالات دارن دوست داری؟؟ اگه اونا موتور نداشتن تو دوست نداشتی؟ 

حق دارن خانوادت موتور خیلی خطرناکه بزار حداقل گواهی نامه بگیری بعد موتور سواری کن

میدونی چقدر جوون تو سن کم با موتور سواری جونشون رو از دست دادن

عاقلانه فکر کن

خوب اگر به قیافم نگاه کنی فکر میکنی حداقل ۲۰ سالم هست

تو 40 سال اصلا

وقتی حاضری روزتو با بازی و گوشی بگذرونی، از نظر همه بچه ای. 

اما ده سالت باشه دنبال یادگرفتن و کار باشی همه روت حساب باز میکنن. 

دیگه زیر دست خواهرتم نمیشی

یعنی پاره پاره؟😂

اارع 😂ولی خو نمیشه بری مغازه بگی اقا یه شلوار پاره پوره بده که

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
اخه داشتم پیشرفت میکردم😂

همسن پسر منی 

کاملا درکت می‌کنم و از رفتارای مثل مامانت بیزارم.   متاسفانه افراد مثل مامانت با رفتارهای غلط دین گریزی و خانواده گریزی ایجاد میکنن.  من با پسرام دوستم      همه جا حق با توئه. البته غیر از موتور😀.  

چون هم سن و سالات دارن دوست داری؟؟ اگه اونا موتور نداشتن تو دوست نداشتی؟ حق دارن خانوادت موتور خیلی ...

اخه موتور که چیزی نیست من یه بار با ماشین بابام ۶۰ تا میرفتم بابام داشت سکته میکرد😂