2777
2789
عنوان

این چه حیوانی هست و چی میخوره کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 23999 بازدید | 297 پست
برای چی عزیزم

مینا به ارتباط نیاز داره

خیلی توجه میخواد

از طرفی بعضی میناها خیلی باهوشن و خاطرات خوب و بدرفتاری رو یادشون می‌مونه و وابسته میشن

برای افرادی که شاغلن مناسب نیستن

و ظالمانه است اگه بعدا بخوای ولش کنی

بعضیاشون هم طبیعت وحشی دارن

کلا با اینکه حیوانات رو از طبیعت بیاریم توی خونه مخالفم، مگر در موارد خاص

من اگه یه پرنده پیدا میکردم نهایت کاری که میکردم این بود که نزدیک همونجا، دور از رفت‌وآمد بقیه افراد و گربه‌ها و...، بذارمش توی سبد شاید مادرش پیداش کنه

البته اینا رو بیشتر بخاطر این میگم که سیر اهلی شدن یه مینا و رها شدنش رو دیدم و راستش صدبار آرزو کردم که کاش اهلی نشده بود که بعدش انقدر آسیب ببینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدایا ترنج😍😍😍❤️قدم نورسیده مبارک😘خیلی قشنگ تعریف کردی ذوق کردم

میدونی من روی کلاه های خوابم حساسم 

الان بزرگوار توی یکی پی پی کرده 

توی اون یکی خوابیده

ده دقیقه یه بارم چک میکنم نفس بکشه دمای داخل کلاه خوب باشه بیدار نشده باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میدونی من روی کلاه های خوابم حساسم الان بزرگوار توی یکی پی پی کرده توی اون یکی خوابیدهده دقیقه یه با ...

وایی خیلی خوب بود😂😂

خیلی خندیدم اونجایی که گفتین بزرگوارداخل کلاه پی پی کرده🤣🤣

خیلی خوب تعریف کردین

دارم تصور میکنم خودتو همسرت رو تو شرایط جدید میگما چه پدر و مادر بی نظیر و مهربونی هستین ها😍

کلافه و ذوق زده ایم

همسرم میگن بزرگ شد چیکارش کنیم 

تصمیم گرفتن لونه پرنده بزنن توی بالکن 

پسرمون خونه از خودش داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وایی خیلی خوب بود😂😂خیلی خندیدم اونجایی که گفتین بزرگوارداخل کلاه پی پی کرده🤣🤣خیلی خوب تعریف کردی ...

دیدنش اصلا خوب نبود 

کلاه عزیزم

عزیزم این کوچولوی بامزه بلبل خرما نیست ،چون بلبل پرهاش سفید نیست و طوسی خاکستری ولی این سفیده حتما ش ...

اینم خاکستریه 

شبیه هیچی نیست اخه

نکنه ققنوسه؟

هر یک ربع اطرافش سشوار میگیرم و پیچیدم توی یه هد بند نخی و یه کلاه بافتنی

نکنه همه حواست بره پی جناب دکمه و مارو فراموش کنی ها🙄فکر کنم حسودیم شد😁

فعلا خودمم فراموش کروم