2777
2789
عنوان

این چه حیوانی هست و چی میخوره کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 23999 بازدید | 297 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید جوجه ی دم جنبانک باشه چون از نظر رنگ پر ها شبیه هستن شما برو سرچ کن

سرچ کردم 

کاملا شبیه هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ازتاپیکت خیلی انرژی مثبت گرفتمحس سرزندگی ومیل کمک کردنت به هرکسی و هرچیزی رو خیلی دوست دارم

عزیزدلی 

خب هر کی جای من بود مامانش میشد

دیگه الان کم مونده همسرم هم مامانش بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ترنج جان میشه کمکم کنی؟ازت یه سوال داشتم 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
آخرش معلوم شد جوجه چی هست خیلی کوچولو

هنوز نه 

باید بزرگ بشه

شایدم مثل جوجه اردک زشت یهو قو شد

ترنج جان میشه کمکم کنی؟ازت یه سوال داشتم

امر کنید

اگه پول داری سرلاک پرنده بده

نداری همینا یا دونه پرسی خمیر کن بده

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

عزیزدلی خب هر کی جای من بود مامانش میشددیگه الان کم مونده همسرم هم مامانش بشه

قدرخودتونو بدونید.شما وهمسرتون سرشار از روح وسیع و مهربون هستین.چیزی که این دوره زمونه کمتر پیدا میشه

مادریِ مردها هم قشنگه.مادرتر از زن میشن👌

خدایا بی نهایت شکرت

این بلبل  خرما

من ازش داشتم

امشب رو‌فعلا بهش سویا خیس خرده ریز بده

فردا برو براش سرلاک پرنده بگیر

البته من میگم سرلاک شاید یه اسم دیگه داره

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

اگه پول داری سرلاک پرنده بدهنداری همینا یا دونه پرسی خمیر کن بده

خریدم فردا میاد

سه نوع سرلاک و میل ورم خشک و ویتامین و سرنگ و سر لوله غذا دهی 

اگه بگم پسرت زشته ناناعت میشی؟😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم