2777
2789
عنوان

این چه حیوانی هست و چی میخوره کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 23999 بازدید | 297 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تو لونه افتاده طفلک

الان برنج بی روغن پخته بهش بده و با سرنگ کمی اب بهش بده عردا برو پرنده فروشیها سرلاک بخر براش

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
بگو زنده می مونه براش یه عالمه غذا سفارش دادم تا دامادی اش غذا داره کرم و تشویقی و ارزن و ویتامین خر ...

من تو همین سن و سال دکمه خیلی پرنده بزرگ کردم. کلا عاشق حیوونا هستم و تجربه همه چی دارم. حتی مار. اگر غذا رو خوب بهش بدی تا جون بگیره وخودش بتونه دونه بخوره اره زنده میمونه. فقط باید با سرنگ بریزی تو حلقش شاید خودش نخوره

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
از تو لونه افتاده طفلکالان برنج بی روغن پخته بهش بده و با سرنگ کمی اب بهش بده عردا برو پرنده فروشیها ...

پودر فرنی و ارد ذرت و کمی پودینگ موز خمیر ابکی کردم با سرنگ دادم

سرلاک پرنده باید بخرم؟ همسرم رفتن سرلاک بچه بخرن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ترنج جان انشالله یه روز تاپیک بزنی که بچه واقعی داری و خودت بچه دار شدی،😍😍

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بگو زنده می مونه براش یه عالمه غذا سفارش دادم تا دامادی اش غذا داره کرم و تشویقی و ارزن و ویتامین خر ...

دامادیش رو هم می بینی ایشالله😁 فقط از کجا فهمیدین دکمه پسره؟

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
من تو همین سن و سال دکمه خیلی پرنده بزرگ کردم. کلا عاشق حیوونا هستم و تجربه همه چی دارم. حتی مار. اگ ...

منم مار بال پایتون داشتم ولی سالهاست جوجه نداشتم 

اعتماد به نفس ندارم اصلا

هی دارم چک میکنم زنده باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دامادیش رو هم می بینی ایشالله😁 فقط از کجا فهمیدین دکمه پسره؟

نمیدونم 

حس کردم پسره 

اخه گذاشتم تو یقه ام خوابید 😃😃😃😃

پودر فرنی و ارد ذرت و کمی پودینگ موز خمیر ابکی کردم با سرنگ دادمسرلاک پرنده باید بخرم؟ همسرم رفتن سر ...

نمیدونم عزیزم 

چون من فقط میدونم سرلاک میدن نمیدونم مخصوص پرندست یانه

من خودم جوجه گنجشک و بلبل و اینها زیاد بزرگ کردم فقط هم غذای خونه رو بهشون میدادم و گاها کرم خاکی پیدا میگ

کردم براشون  

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
ترنج جان انشالله یه روز تاپیک بزنی که بچه واقعی داری و خودت بچه دار شدی،😍😍

خدا نکنه عزیزم

همین جوجه از سرم زیاده