2777
2789
عنوان

اگر در شرف طلاق باشین و

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 134 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا قبول نمیکرد؟

می گفت چیزی که باید بدونم رو می دونم مثلا ازمایش هم می داد بعد می گفت تو رفتی پول دادی نتیجه رو عوض کنن

می شناسمش

حتی بعد که خودش گفت پشیمونم گفتم همون اول ازمایش می دادی گفت نه هیچ کسی نمی تونست من رو راضی کنه حتی آزمایش نمی تونست من باید خودم به این باور می رسیدم که رسیدم

یعنی فرصت ازدواج مجدد ازم گرفته میشه؟

شما بعد اون مادری و حتی ازدواجت هم با الویت قرار دادن بچه باید باشه وتاابد اون مرد بیمار ، شوهر سابقت ،به زندگیت وصله و آزارت میده چون نقطه مشترک دارید،اون نقطه مشترک میشه نقطه ضعفت،

به این فکر میکنم که ۵ هفته قبل چرا رابطه داشتمایا توی این ۵ هفته تصمیم به طلاق گرفتید؟

نذاشت من قرص بخورم و خودش هم جلوگیری نکرد و این شد که من باردار شدم

ب دنیا بیارش اگ تا ۴ یا ۵ ماهگی ب آشتی کارتون رسید ک چه بهتر ولی اگ جدایی قسمت شد نهایت بچه را تو ...

وااااا این چه حرفیه چقد بی احساس!

بچه رو بده به کسی!!!!

سرنوشت اون بچه چی میشه؟اون خانواده ایکه بچه رو بهشون داده کین چین؟ بچه پیششون خوشبخته؟بلایی سرش نیارن؟بهش طعنه نزنن؟

سرنوشت اون بچه گردن این خانمه

یک لحظه تصور که به این وحشی داری نقش پدری میدی،لایقه؟

نه اصلا لایق نیست حتی لایق همسر بودن هم نیست

ولی من دلم همیشه بچه میخواسته حتی تو دوران مجردی بچه میدیدم دلم قنج میرفت

نه اصلا لایق نیست حتی لایق همسر بودن هم نیستولی من دلم همیشه بچه میخواسته حتی تو دوران مجردی بچه مید ...

صرفا چون دلت بچه‌میخواد دلیل موجهی هست؟

فردا در جوابش همینو مبگی؟نمیگه تو خودت رو نجات دادی اما به من یک پدر روانی دادی؟

بچه خودت رولایق داشتن خانواده شاد ونرمال نمیدونی؟

در انتخاب بعدی هم مردی انتخاب کن که لایق باشه هم بعد شناخت کامل اقدام کن،تا پیش بچت سربلند باشی،

عزیز من والدگری اینقدر گوگولی نیست و همیشه یک نوزاد نیست،چالش تربیتی،چالش نوجوانی،چالش مشکلات در جامعه،بزرگ شدنش،مراحلش،با وجود تک والد بودن روی دیگه داستانه،

دزدکی میخوردی

شب عروسی همراهم نبود فرداش هم که جرات نداشتم بدون نظر داروخونه برم بعدم من تصورم از رابطه یه رابطه عاشقانه دوطرفه و تصورم از بچه دار شدن یه تصمیم دو نفره بود ولی اون فقط رابطه زوری و یکطرفه و بدون احساس برقرار میکرد حتی واسه اولین بار که باهاش رابطه داشتم