2777
2789
عنوان

اگر در شرف طلاق باشین و

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرب و شتم توهینفحاشیحبس خانگیعصبی بودنبیماری پارانوئید

فکر کن اگه دختر بشه چی؟ من دختر یه پدر پارانوییدم .باور کن اعصاب و روانم واقعا مشکل دارا.خشم زیاد رفتارای نادرست.تو رو خدا برو مشاور درسن حسابی شرایط بگو بدون اینکه حرف از بچه بزنی .ببین چی میگه

بعد از طلاق اگه بچه رو خواست بگیره چی؟

دیگع طبق قانون شنیدم تا ۷ سالگی با مادره انگار 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
ب دنیا بیارش اگ تا ۴ یا ۵ ماهگی ب آشتی کارتون رسید ک چه بهتر ولی اگ جدایی قسمت شد نهایت بچه را تو ...

وای این چه حرفیه؟

بعد از بدنیا اومدن بچه پس اون حس مادری و تعلق خاطری که به بچه ات داری چی میشه؟!

یک مرد بیمار تا ابد به زندگیت وصل میشه چون پدر بچته،

طلاق بگیری هم سایه شومش تا ابد باهاته چون‌پدر بچته،

بچه طلاق با پدر روانی و چالش ها،

تا همیشه باید سرت پیشش خم و پایین باشه،

گناه و آه و ..... حرفه،آه و گناه یعنی دادن پدر روانی به بچه ای،

مردم فقط میگن نه نه گناههه نکن،اما شما باید به اون به جواب بدی

توروخدایه بچه روگرفتارهمچین زندگی نکنین.یکی ازاشناهامون باسه تادخترعاشق یه پسرده سال کوچیکترازخودش شده ورفته یه دختر۷ساله داره فعلاباخودشه ولی ماه بعدبچه روپدره میگیره دختره غصه میخوره نمیخوادبره ولی قانون اونوداده پدرش میدونین چقدرتوی روان بچه تاثیرمیزاره حتی دوتادختربزرگه هم اصلامادرشون نمیبینن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
به این فکر میکنم که ۵ هفته قبل چرا رابطه داشتمایا توی این ۵ هفته تصمیم به طلاق گرفتید؟

عزیز  دل اگه سطح درک از زندگی مشترک در این حد بود که هرکز کار به طلاق نمیکشید . اگه ایران زندگی بکنین حتما خواهین فهمید که مرد ایرانی میتونه عاشق زنش نباشه ولی رابطه برقرار کنه و‌زن هم باید تمکین کنه.حتما هر رابطه ی جنسی بین زن و شوهر عاشقانه نیست