2777
2789
عنوان

اگر در شرف طلاق باشین و

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 134 پست
تو این مورد حتما با وکیلت صحبت کن. حتما به خواردی برخورده تجربه داره. چون این زندگی که قابل برگشت نی ...

آره شرایط سو دادم ولی از اینکه ژن پدرش به ارث ببره و هزارتا دلیل دیگه موندم چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به این فکر میکنم که ۵ هفته قبل چرا رابطه داشتمایا توی این ۵ هفته تصمیم به طلاق گرفتید؟

بچه ۵ هفته ای یعنی ۳ هفته قبل رابطه داشتن ....

به طور قراردادی پزشک ها از آخرین پریودی حساب میکنن

آره شرایط سو دادم ولی از اینکه ژن پدرش به ارث ببره و هزارتا دلیل دیگه موندم چیکار کنم

حتما با وکیل مشورت کن. پدر بچت هم مریضه اگر تحت درمان بود حتما حالش بهتر میشد. حتما این نکته رو به وکیلت بگو. با یه پزشک هم مشورت کن. بالاخره سرنوشت یه ادم به تصمیم تو بستگی داره. امیدوارم موفق باشی تصمیم درست بگیری

ببین بچه داشتن از آدم غیر نرمال و بیمار مثل دادن یک هفت تیر پر دست یک بچه لوس و سرتق هست که هر وقت باب دلش رفتار نکردی تهدید به شلیک کنه،

اون بچه میشه نقطه ضعفت دست شوهر بیمارت،

تا ابد دقیقا تا ابد باهاش آزارت میده

کاش اونایی که فقط فکر میکنن گناه سقطه بخونن و ببینن و بفهمن گناه یعنی چی

بعضیا ب دلایل واهی سقط میکنن منم مخالف اینجور یقطم گرچه بازم بدن خودشونه، ولی زندگی ای که ب مو بنده چرا باید بچه بیاد؟ نه تنها هیچی درست نشد بلکه ماهم شاهد جنگ و دعوا و بی مهری این زنوشوهر بودیم. چقد مشکلات اعصاب و روان گرفتیم اه لعنت ب این اقبال

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡