2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی بهتره یا غیرانتفاعی

343 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من دخترم فعلا کوچیکه ولی قبلا مصمم بودم برای غیرانتفاعی به دلایل زیر:

بهداشت خصوصا سرویس بهداشتی

برخورد معلما و خصوصا ناظما توام با احترام بشه تذکر بدن ولی احترام رعایت بشه

همکلاسی هاش چون قراره شبیه اونا بشه

خودمم دبیرم دولتی 

الان‌خواهرم‌میکه اشتباه نکن بذار دولتی دخترش دوازدهمه بهترین غیرانتفاعی شهرمون میخوند و شاگرد دوم کلاسشون بود

ولی تو ازمونای نهایی که با دولتیا بودن میگف اصلا بعد ازمون ما هنگ بودیم اونا میومدن چیزایی میگفتن که ما تا الان نشنیدیم

البته درس برام خیلی مهم نیستا

همین که دوستای خوب پیدا کنه و اسیب نبینه مهمتره

نمیدونم چیکار کنم

لازم به توضیحه مسافت مهم نیس

چه غیرانتفاعی بذارم چه دولتی بهترین مدرسه شهر میبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پولدارین بفرستین غیر انتفاعی

چون بچه پرتوقع میشه 

اگه نتونین براش فراهم کنید حسرت میخوره 

بعدشم غیر انتفاعی خوب زیاده همون‌طور که دولتی خوب زیاده باید تحقیق کنید 

و زمانی که همه عاشق خنده هایش می‌شوند او برای کسی صبر میکند که عاشق زخم هایش شود 💚🌱

مدرسه ای کع خواهرتون بچه‌ش تحصیل کرده ازنظر آموزشی و علمی ضعیف بوده 

هزارتا بچه داشته باشم هزارتاشونم میزارم غیردولتی منکه خیلی راضی‌ام 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اینایی که گفتی همه درسته توی غیرانتفاعی رعایت میشه ولی از نظر تدریس و بار علمی دولتی بهتره من دخترم رو کلاس اول غیرانتفاعی گذاشتم انگار خودم تدریس کردم براش همه چی توی خونه بود معلم همه چی رو میفرستاد توی شاد که خودمون انجام بدیم امسال برای دوم نوشتم هییت امنایی 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من نظرم دولتیه به نظره من بچه هایی که دولتی میرن انگیزه بیشتری دارن روحیه رقابته سالمه بهتری دارن 

غیر انتفاعی بچه هارو کمال‌گرا میکنه و چشم و همچشمی رو به جای رقابته سالم بهشون یاد میده

من سالی ک غیر دولتی بودم فهمیدم خیلی عقبم همه انها گوشی مدل بالا و شهرای دیگه خونه داشتن سفرای خارجه و ساعت های مدل بالا پدراشون وقتی مدرسه میومدن اصلا قابل قیاس با 

پدرخودم نبود 

عزیزم مدرسه غیر انتفاعی اکثر پولدارن بچه ها  وسایل شیک میآرن  و کمی مغرور هستن ببین با روحیه دخترت سازگاره یا نه بعدشم ببین از لحاظ مالی می‌تونی هرچی مدل روز شد واسه بچه‌ات بخری چون همیشه عوض میشه من تو مدرسه دولتی می‌خوندم تو کلاسمون دوتا بچه پولدار بود یعنی اینا هرچی می‌خریدن یکی دوتا دیگه مادرشونو مجبور کردن  خانم مدیر  گفت چیزی نخرید لطفا  دیگه 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
مدرسه ای کع خواهرتون بچه‌ش تحصیل کرده ازنظر آموزشی و علمی ضعیف بوده هزارتا بچه داشته باشم هزارتاشونم ...

منم همیشه تصورم این بود میره غیرانتفاعی

ولی از وقتی این حرفو زده به شک افتادم

تا سال ششم بره بعدشم باید همونو بره

ربطی نداره مگه الان تیزهوشان داره ابتدایی؟ من چون خودم بودم جوش رو دوست دارم برای کسی که واقعا اهل درس هست 

من الان جز بهترین مدرسه های غیر انتفاعی اسمشو نوشتم که درست و مناسب باهاش درس کار بشه خودم هم براش وقت میذارم که از پایه عالی بالا بیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810